Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

5 coses a saber sobre el blanquejament dental

Publicat el 13/03/2019
5 coses a saber sobre el blanquejament dental

En els últims anys, el blanquejament dental s'ha convertit en un dels tractaments dentals més demandats. I és que ja no només ens preocupem per la nostra salut bucodental, també ens preocupem per la seva estètica. Ja que és normal voler que els nostres dents llueixin sans i brillin com si fóssim famosos.

Un blanquejament dental és un procés molt senzill i alhora molt eficaç. Amb ell, recuperaràs el blanc de les teves dents i la brillantor del teu somriure sense danyar l'esmalt. El procediment consisteix a eliminar taques i aclarir el to de les dents. Aquestes taques poden ser internes o externes i el tractament serà personalitzat en funció d'on es trobin.

Si et preocupa l'aspecte del teu somriure i estàs pensant en realitzar per les teves dents un blanquejament dental, aquestes són les 5 coses que hauries de saber abans de demanar cita als nostres especialistes:

Blanquejament Dental. El que has de saber abans de realitzar el tractament

El tractament de blanquejament dental és un procediment segur i senzill, però és important que coneguis alguns aspectes previs abans d'acudir a la nostra clínica dental a Barcelona. A continuació, 5 coses que cal saber sobre aquest tractament d'estètica:

NO fa malbé l'esmalt de les dents.

El blanquejament professional realitzat a la nostra clínica odontològica no perjudica en cap cas l'esmalt de les dents. Nombrosos estudis demostren que no fan les dents més fràgils ni posen en compromís la seva integritat.

No és apte per a persones amb càries, fractures en l'esmalt o molta sensibilitat dental

Gairebé tothom pot realitzar-se un blanquejament dental, però si el pacient té càries, fissures en l'esmalt dental o sensibilitat molt alta, no serà apte per fer aquest tractament, per aquest motiu és molt important realitzar una revisió professional prèviament amb els nostres especialistes.

Els seus efectes duren entre 6 mesos i 2 anys

En l'actualitat no existeix un tractament que ens blanquegi les dents de forma permanent, els resultats del tractament són immediats, però el temps de durada del blanquejament dental dependrà de diversos factors del pacient, com la seva edat, els seus hàbits de neteja bucal o el tipus de blanquejament escollit.

Possibilitat d'hipersensibilitat en les hores posteriors

És probable que hores després del tractament, el pacient experimenti certa hipersensibilitat dental (a causa dels components del gel utilitzat)

No substitueix a una neteja bucal

El blanquejament dental és un tractament purament estètic, aquest modifica el color de les dents, mentre que una correcta neteja bucal elimina la tosca de la dentadura, taques o altres agents externs. Per aquest motiu, és important que continuïs tenint una neteja bucodental correcta després del tractament.

Vols fer un tractament de blanquejament dental per lluir el teu millor somriure? Consulta amb els nostres especialistes, t'assessoraran en el teu propi cas personalitzat.