Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

A quina edat surten els queixals del seny?

Publicat el 06/02/2019
A quina edat surten els queixals del seny?

En l'article d'avui t'explicarem a quina edat solen sortir els queixals del seny, però abans farem una petita explicació del que són.

Els queixals del seny són les 4 peces que erupcionen al final de l'arcada dental (dos a la part superior i dos a la inferior).

Aquests 4 dents se'ls defineixen així ja que solen aparèixer quan la persona ja té un seny més desenvolupat i complet.

Generalment solen sortir entre els 17 i 25 anys, però bé és cert que hi ha persones que no els surten mai. També hi ha casos que erupcionen a una edat més primerenca i en l'altre extrem surten a una edat més llunyana.

Bé és cert que els queixals del seny no sempre surten en perfecte estat, és a dir, no surten alineades correctament. Les situacions més comuns que ens trobem a Casanova 25 són:

  • Poden erupcionar tortes o en una direcció equivocada.
  • Pacients amb un maxil·lar amb poc espai i això fa que els queixals es quedin atrapades o retingudes.
  • Poden sortir parcialment fent que la geniva creixi per sobre de la mola, fent que els aliments es quedin atrapats en el penjoll.

La millor manera per verificar que els queixals del seny estan sortint en perfecte estat o hi ha alguna complicació és realitzar una radiografia. Aquí es veurà la posició exacta de la dent i ens ajudarà a prendre decisions.

Si és el teu cas, sol·licita una visita amb el nostre odontòleg i ell t'assessorarà quina és la millor solució per a l'extracció dels queixals del seny.