Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Categoría: Estètica facial a Barcelona

Àcid hialurònic a Barcelona

L'àcid hialurònic és un component que es troba de forma natural en el nostre organisme i proporciona elasticitat a la pell ja que reté molta aigua i aporta volum als teixits, però a mesura que passen els anys, el procés natural d'envelliment disminueix la quantitat de àcid hialurònic que posseeix la nostra pell i com a resultat hi ha una disminució de volum, contorn facial i aparició d'arrugues.

L'aplicació de l'àcid hialurònic elimina les arrugues i línies d'expressió de forma eficaç i natural, rejovenint la teva rostre retornant el seu volum natural.

Àcid hialurònic a Barcelona
Àcid hialurònic a Barcelona

Beneficis de l'àcid hialurònic

Es realitza mitjançant unes infiltracions amb finíssimes agulles pel que és una tècnica mínimament invasiva per al pacient.
  • Tractament ràpid i còmode.
  • No variarà la vida normal dels nostres pacients.
  • Fem servir anestèsia local perquè el tractament sigui indolor.
  • El producte utilitzat, l'àcid hialurònic, és reabsorbible, biocompatible i estèril.
  • Existeix benefici afegit a part de l'efecte estètic ja que l'àcid hialurònic millora la hidratació de la pell i la seva elasticitat.
  • La pell recupera la seva capacitat per retenir aigua i es reactiven les cèl·lules de el teixit conjuntiu produint col·lagen.
  • Tots aquests farcits facials són temporals. Això significa que els resultats es reverteixin de forma natural amb el pas dels mesos, de tal manera que es poden anar modificant amb el temps en funció del gust i necessitats de cada pacient.

Preguntes freqüents sobre Àcid hialurònic a Barcelona

Què és l'àcid hialurònic i per a què s'utilitza?

L'àcid hialurònic és una substància que es troba de manera natural en el cos humà, principalment en la pell, el teixit connectiu i les articulacions. A Barcelona, s'utilitza principalment en tractaments de bellesa i rejoveniment facial, així com per a tractar problemes d'articulacions.

Què haig de tenir en compte a l'hora de plantejar-me l'aplicació d'àcid hialurònic?

És una substància segura i biocompatible, ja que es troba de manera natural en el cos humà. D'altra banda, és utilitzat a Barcelona per a tractaments de bellesa i rejoveniment facial, així com per a tractar problemes d'articulacions. I, a més, és un tractament no invasiu que permet resultats immediats i duradors.

Quant temps dura un tractament amb àcid hialurònic?

La durada d'un tractament amb àcid hialurònic a Barcelona depèn del tipus de tractament i de les característiques del pacient, com l'edat, la pell i la zona a tractar. No obstant això, en general, els tractaments solen durar entre 30 i 60 minuts. És important seguir les recomanacions de l'especialista després del tractament per a assegurar resultats duradors.

Quins són els efectes secundaris de l'àcid hialurònic?

Encara que l'àcid hialurònic és una substància segura i biocompatible, com qualsevol tractament mèdic, pot tenir efectes secundaris en alguns pacients. Els efectes secundaris més comuns inclouen enrogiment, inflor, sensibilitat i dolor en la zona tractada.

Quines són les precaucions que haig de prendre abans i després d'un tractament amb àcid hialurònic a Barcelona?

Abans d'un tractament amb àcid hialurònic amb els nostres professionals a Barcelona, és important informar l'especialista sobre qualsevol problema mèdic o medicació que s'estigui prenent. Després del tractament, s'han d'evitar activitats físiques intenses, l'exposició al sol i l'ús de maquillatge en la zona tractada.

Quins són els diferents tipus de tractaments amb àcid hialurònic?

Existeixen diversos tipus de tractaments amb àcid hialurònic, incloent-hi tractaments facials per a rejoveniment, augment de llavis, farcit d'arrugues i solcs.

Qui poden beneficiar-se d'un tractament amb àcid hialurònic?

Qualsevol persona que desitgi millorar la seva aparença o tractar problemes d'articulacions pot beneficiar-se d'un tractament amb àcid hialurònic a Barcelona. No obstant això, és important informar l'especialista sobre qualsevol problema mèdic o medicació que s'estigui prenent abans de sotmetre's al tractament. Els tractaments amb àcid hialurònic són segurs i efectius, però els resultats poden variar segons les característiques individuals de cada pacient.

Quant duren els efectes d'un tractament amb àcid hialurònic?

La durada dels efectes d'un tractament amb àcid hialurònic varia segons el tipus de tractament i la zona tractada. En general, els tractaments facials poden durar entre 6 i 18 mesos. És important seguir les recomanacions de l'especialista després del tractament per a assegurar que els efectes durin el major temps possible.