Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Categoría: Estètica facial a Barcelona

Àcid hialurònic a Barcelona

L'àcid hialurònic és un component que es troba de forma natural en el nostre organisme i proporciona elasticitat a la pell ja que reté molta aigua i aporta volum als teixits, però a mesura que passen els anys, el procés natural d'envelliment disminueix la quantitat de àcid hialurònic que posseeix la nostra pell i com a resultat hi ha una disminució de volum, contorn facial i aparició d'arrugues.

L'aplicació de l'àcid hialurònic elimina les arrugues i línies d'expressió de forma eficaç i natural, rejovenint la teva rostre retornant el seu volum natural.

Àcid hialurònic a Barcelona
Àcid hialurònic a Barcelona

Beneficis de l'àcid hialurònic

Es realitza mitjançant unes infiltracions amb finíssimes agulles pel que és una tècnica mínimament invasiva per al pacient.
  • Tractament ràpid i còmode.
  • No variarà la vida normal dels nostres pacients.
  • Fem servir anestèsia local perquè el tractament sigui indolor.
  • El producte utilitzat, l'àcid hialurònic, és reabsorbible, biocompatible i estèril.
  • Existeix benefici afegit a part de l'efecte estètic ja que l'àcid hialurònic millora la hidratació de la pell i la seva elasticitat.
  • La pell recupera la seva capacitat per retenir aigua i es reactiven les cèl·lules de el teixit conjuntiu produint col·lagen.
  • Tots aquests farcits facials són temporals. Això significa que els resultats es reverteixin de forma natural amb el pas dels mesos, de tal manera que es poden anar modificant amb el temps en funció del gust i necessitats de cada pacient.

La nostra clínica dental compleix amb tots els protocols establerts pel Consell de dentistes i de l'COEC per fer front a la COVID-19

Tancar