Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

All on 4: descobreix la tècnica dels implants dentals

Publicat el 04/09/2020
All on 4: descobreix la tècnica dels implants dentals
Avui parlarem al nostre blog d'un tractament que va revolucionar el món de la implantologia a la fi dels anys 90 i que s'ha convertit en un dels favorits per als pacients per les seves grans avantatges: Els implants dentals all on 4, també coneguts com All on four. Anem allà.

Què són els Implants All on four?

És una tècnica d'implantologia que està pensada per a aquells pacients que han perdut parcialment o totalment les dents de l'arcada superior o inferior de la boca.

Gràcies a la seva avançada tècnica mínimament invasiva, la recuperació és més ràpida i el temps d'espera és menor que el tractament convencional d'implants dentals. Això és a causa de l'procediment quirúrgic i protètic avançat que utilitzem en Casanova25 vam aconseguir uns resultats òptims i amb percentatge de l'99% d'èxit. Vols saber més? Clica al següent enllaç per saber tot dels implants All on 4

La col·locació dels implants All on 4 consisteix principalment a col·locar 4 implants oseointegrats per arcada, dos a la part central i els altres dos a la part posterior de la dentadura. Aquests implants són carregats el mateix dia mitjançant una pròtesi dental provisional.

Avantatges dels implants All on 4

Els implants All on 4 ofereixen grans avantatges enfront dels implants dentals convencionals, alguns d'ells són:
  • Menor temps en la intervenció ja que només el cirurgià col·loca 4 implants i en tan sols un dia col·loca tota l'arcada.
  • Ràpida recuperació a la vida quotidiana de l'pacient.
  • Disminució de temps de tractament així com el nombre de visites a la clínica dental.
  • Durabilitat dels implants.
  • Millora l'estabilitat i la retenció de la pròtesi dental.

Quins pacients poden col·locar-se els implants All on 4?

Aquesta tècnica no està pensada i / o recomanable per a tots els pacients; ja que en aquelles persones que no disposin d'os a la zona maxil·lar oa la mandíbula, no és recomanable, ja que no es podrien col·locar els implants a la zona indicada per a aquesta tècnica en una sola sessió i per tant no es podrien carregar amb pròtesis aquest mateix dia, per això no tindria sentit recórrer a aquesta tècnica ja que la seva finalitat entre d'altres, és que el pacient surti de la consulta amb les dents el mateix dia de la intervenció.

Si necessites assessorament de la tècnica all on four, no dubtis en omplir el formulari de contacte o trucar-nos al 934.510.386.
Dra. María de la Sota

Dra. María de la Sota

Especialista en Implantologia i Endodòncia