Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Aquest estiu llueix un somriure blanca gràcies al blanquejament dental

Publicat el 03/08/2017
Aquest estiu llueix un somriure blanca gràcies al blanquejament dental

T'avergonyeixes d'unes dents grogues? Estàs fart de no somriure per culpa de les teves dents? A la clínica dental Casanova25 Barcelona podem ajudar-te a obtenir un somriure blanc i lluent gràcies a la tècnica del blanquejament dental.

Què és el blanquejament dental?

El blanquejament dental és una tècnica que consisteix a aclarir la tonalitat a les dents. A Casanova25 Eixample Barcelona treballem amb la tècnica Quite White, ja que gràcies a ella, en només una sessió es pot aconseguir la tonalitat desitjada.

En un altre article anterior vam realitzar una sèrie de preguntes freqüents o FAQ que ens fan els pacients quan pregunta sobre el blanquejament dental .

Per què les dents es posen grogues?

Generalment, les taques que es produeixen a les dents es deuen a la dieta i al tabac, però també a la genètica, així com la ingesta de certs medicaments que poden produir certes alteracions en la pigmentació de les dents.

Per això, quan es realitza un blanquejament dental, el primer que es recomana als pacients és que han de realitzar una dieta blanca i evitar certs productes com ara el cafè, tabac, vi negre, refrescos i raspallar-se les dents entre 2-3 vegades al dia.

Així que, si vols lluir un somriure blanc i no avergonyir-te de les teves dents aquest estiu, demana una cita amb l'especialista de la clínica dental Casanova25 Barcelona i... torna a somriure!