Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Categoría: Estètica facial a Barcelona

Augment de llavis

Avui en dia es busca augmentar el volum dels llavis però evitant el temut efecte de “llavi d'ànec” i en la clínica dental Casanova 25 amb l'augment de volum i contornejat perfilat de llavis pretenem:

  • Augmentar el volum dels llavis per aconseguir-los més carnosos.
  • Amb això indirectament s'aconsegueixen disminuir les arrugues de la zona peribucal.
  • Proporcionar els dos llavis en cas d'existència d'asimetries entre ells.

Augment de llavis
Augment de llavis

Què és l'augment de volum de llavis?

L'augment de volum de llavis és una tècnica molt exitosa en els nostres dies ja que a dia d'avui estan de moda els llavis carnosos i s'han convertit en tendència. Consisteix en augmentar el volum dels llavis per aconseguir que aquests siguin més carnosos.

Aquest tractament de farciment de llavis cal aplicar-lo de forma personalitzada a les necessitats, expectacions i interessos de cada pacient, sempre ressaltant la bellesa i harmonia d'aquesta part de la cara i aportant la major naturalitat possible.
Augment de llavis

La nostra tècnica per augmentar el de volum de llavis

Abans del tractament, la zona a tractar es neteja, desinfecta i anestèsia. Es realitza mitjançant la injecció del producte escollit (segons la zona a tractar) mitjançant una agulla bisellada molt fina. Es repeteixen les punxades en les zones a tractar i a una profunditat determinada.

És un tractament que a la nostra clínica dental a Barcelona Casanova 25 el realitzen les nostres especialistes amb anestèsia local a la zona a tractar, no oblidem que som tots odontòlegs i coneixem a la perfecció la zona a tractar així com les tècniques anestèsiques locals a realitzar, per tant som capaços de realitzar aquest tractament de forma totalment indolora.

Les sessions solen durar entre 20 i 40 minuts i els resultats duren al voltant dels 12-18 mesos encara que pot ser variable segons les característiques individuals de cada pacient ( edat, fum, tabac, sol, tipus de pell...) tot i que la durada dependrà principalment de la marca i de la viscositat dels productes emprats.

Sempre es corregirà l'estètica de llavis mitjançant el farciment amb àcid hialurònic i en les nostres mans està:
  • Només ressaltar el vorell de llavis mitjançant un PERFILAT DE LLAVIS.
  • Augmentar el volum del llavi superior posant farcits al centre i laterals.
  • Ressaltar la zona de l'arc de Cupido en cas del llavi superior, afegint només farcit a la zona central del llavi i a la base nasal del filtrum labial.
  • Augmentar el volum del llavi inferior. Ja que normalment sempre ha de tenir una mica més de volum el llavi inferior que el superior.

Altres serveis dentals

Mesoteràpia

Amb aquest tractament aconseguim que la pell tingui una hidratació immediata, estirament i lluminositat notables. Contribueix a disminuir la flacciditat i frena l'oxidació i l'envelliment.

Àcid hialurònic

Gràcies als nostres tractaments d'àcid hialurònic, eliminem les arrugues i línies d'expressió de forma eficaç i natural, tornant-li la joventut al teu rostre.

Farciments facials

A Casanova 25 duem a terme els millors tractaments de farciments facials. El millor tractament per corregir arrugues a la cara.