Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Avantatges de la pròtesi dental híbrida

Publicat el 19/03/2019
Avantatges de la pròtesi dental híbrida

Quan una persona s'enfronta al delicat moment de la pèrdua de les dents, ja sigui en l'arcada superior o en l'arcada inferior, el més recomanat per a la seva salut dental és rehabilitar aquesta zona mitjançant un tractament d'implants dentals.

Una de les millors opcions, són les pròtesis híbrides sobre implants dentals. Aquestes permeten al pacient tenir uns nous dents fixes. Sens dubte, aquest tipus de pròtesi és una de les millors opcions a valorar, ja que aquest tractament dental rehabilitador és el que més s'assembla a la sensació de comptar amb dents reals.

Aquesta sensació es deu principalment al fet que les pròtesis híbrides són fixes i no porten paladar. Això aportarà estètica, seguretat i comoditat a tot aquell que la porti.

El material amb què es fan les pròtesis híbrides sobre implants dentals és una estructura de metall dissenyada i fabricada amb cad cam dental que va recoberta amb dents de resina o de porcellana.

Has patit la pèrdua de les dents i necessites una pròtesi dental? En l'article d'avui t'expliquem els avantatges de les pròtesis dentals híbrides.

Segueix llegint!

Els avantatges de les pròtesis híbrides sobre implants dentals

És fixa. La pròtesi està cargolada als implants de manera que el pacient no notarà gairebé diferència i sentirà que són les seves pròpies dents.

Versatilitat i facilitat de manteniment dental. El dentista podrà retirar la pròtesi en qualsevol moment per a realitzar millores, reparacions, canviar les dents, etc.

Estètica. Al reposar les dents i la geniva s'aconsegueix un bon resultat estètic, amb la pròtesi híbrida podràs lluir de dentadura com mai abans ho havies fet.

Aquestes són les principals avantatges de les pròtesi dental híbrides sobre implants dentals. A l'hora de triar una solució d'implantología dental, et recomanem que consultis amb els nostres especialistes, ells et donaran la millor opció personalitzada a les teves necessitats.

Si necessites una pròtesi dental, no dubtis a consultar amb el nostre especialista perquè et pugui assessorar sobre quin és el tractament ideal per a tu.