Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Avantatges i inconvenients de Invisalign

Publicat el 13/06/2019
Avantatges i inconvenients de Invisalign

Anteriorment us hem parlat de l'ortodòncia que ha revolucionat el món dels brackets, l'ortodòncia Invisalign i, a més, hem volgut fer una llista de dubtes o preguntes més freqüents que ens fan els nostres pacients sobre Invisalign.

En l'article d'avui volem aprofundir en el tema i us volem explicar els avantatges i desavantatges que té l'ortodòncia invisible Invisalign.

Però abans de començar amb les opinions, avantatges i inconvenients d'aquesta ortodòncia invisible, primer has de conèixer tots els tipus que existeixen:

Tipus d'ortodòncies invisalign

Invisalign Full. Aquesta es col·loca en els casos més complexos, en els quals les dents estan molt apinyades o presenten un problema greu de mossegada. Gràcies a aquest tractament som capaços de donar solució a qualsevol problema del nostre pacient, ja sigui d'alineació i / o maloclusió.

Invisalign Lite. Es col·loca principalment a aquells dels nostres pacients que simplement volen realitzar petits moviments a les dents (Corregir apinyaments o lleus espais entre les dents)

Invisalign Teen. Com el seu nom indica, aquest tipus d'ortodòncia està enfocat als pacients més joves (Sobretot que es troben en el període d'adolescència) Aquesta s'utilitza per guiar i dur a les dents cap a la posició òptima, corregint de forma permanent l'erupció de les peces dentals.

Ja coneixes els tipus de invisalign que existeixen, ara anem a procedir a explicar els avantatges i opinions dels pacients:

Inconvenients de Invisalign

Disciplina i paciència. Molts pacients no són constants, ja que aquest tipus d'ortodòncia s'ha de treure i posar per menjar i per raspallar-se les dents, oblidant en ocasions de tornar-lo a col·locar.

  • El preu. En comparació amb l'ortodòncia fixa o l'ortodòncia removible, el preu d'Invisalign és una mica més elevat. No obstant això, la gran majoria dels pacients acaben satisfets amb aquest tractament i confirmen que mereix pagar cada euro que costa.
  • Bruxisme. Cal tenir en compte si el pacient pateix de bruxisme. Els pacients que estrenyen o grinyolen les dents poden danyar els alineadors.

Avantatges del sistema Invisalign

  • Més estètic. És el millor tipus d'ortodòncia en quant a estètica es refereix. En ser invisible, ningú pot veure que la persona els porta llocs.
  • És indolor. Amb els brackets tradicionals, molts pacients pateixen nafres i rascades que dificulten la "convivència" amb ells. En canvi, amb Invisalign això no succeeix, ja que ajuda a portar amb més tranquil·litat el tractament.
  • Còmode. Com ja hem comentat en moltes ocasions, Invisalign és un tipus d'ortodòncia que es pot treure i posar. El pacient s'ho pot treure sempre que vulgui pel que és ideal per gaudir com sempre de menjars i begudes i a l'hora de raspallar-se les dents i passar-se el fil dental.
  • 100% compatible amb el pacient. Es pot combinar perfectament amb la vida social i la vida professional.
  • Disseny. Com ja hem comentat, hi ha diversos tipus d'ortodòncia invisible, a més, Invisalign està dissenyada per i per al pacient, és a dir, cada disseny és únic i personal.
  • Ràpid. És un tipus de tractament que dura menys que amb la tradicional ortodòncia.

Invisalign és una ortodòncia invisible és un tractament que ofereix més avantatges que inconvenients i, per això, cada vegada són més les persones que es decanten per aquest tipus de tractament. Demana una visita amb el nostre especialista en ortodòncia de Casanova25 per informar-te sobre Invisalign

Dra. María de la Sota

Dra. María de la Sota

Especialista en Implantologia i Endodòncia