Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Blanquejament dental i fumadors

Publicat el 02/04/2018
Blanquejament dental i fumadors
Blanquejament dental i fumadors

Avui t'explicarem un d'aquests factors que ens trobem a la nostra clínica dental de Barcelona.

Molts dels nostres clients que sol·liciten una visita per realitzar-se un blanquejament dental són fumadors, ja que la nicotina és un factor que provoca que la tonalitat de les dents es faci fosc.

Blanquejament dental i el tabac són compatibles?

 Si ets una persona fumadora i vols realitzar el tractament per blanquejar-te les dents has de considerar la possibilitat d'evitar o de limitar el tabac durant 48 hores així com evitar tot tipus d'aliments amb fortes colorants

Què no es pot fer després del blanquejament dental?

Aquesta és la típica pregunta que se li genera a totes aquelles persones que es van a realitzar el tractament i també és una de les preguntes que ens fan res més informar-nos sobre el tractament.

Un cop fet el tractament, les dents estan més sensibles als colorants i per a això, recomanem que durant els següents 7 dies es porti una dieta blanca evitant aliments amb colorants. Alguns aliments són: cafè, te, vi negre, begudes amb colorants, espinacs, salsa de soja.

El tractament pot durar fins a 2 anys, sempre que se segueixi una bona higiene bucal així com no la utilització de dentifricis que portin pigments de color que puguin tenyir les dents.

Si ets fumador i vols aconseguir un somriure blanca i lluent, sol·licita una visita amb el nostre especialista de Casanova25 Barcelona.