Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Blanquejament dental

Publicat el 10/03/2015
Blanquejament dental

Quin mètode de blanquejament dental fem servir a Clínica Dental Casanova 25?

Utilitzem Quick White.

És cert que l'emblanquiment dental fa malbé les dents?

Depèn de la tècnica que faci servir cada dentista. La tècnica de blanquejament dental que utilitzen els odontòlegs de la Clínica Dental Casanova 25 de Barcelona activa el producte que s'utilitza per blanquejar per mitjà de llum (fotoactivació), i per aquesta raó no és agressiu per la dent, ja que la llum freda que s'hi aplica no genera calor, i en conseqüència no hi ha risc de lesionar els nervis de les dents com podria passar amb blanquejaments que utilitzen la calor com a activador

En quants dies tindré les dents blanques?

 A Clínica Dental Casanova 25 en una sola sessió sortirà amb les seves dents blanques.

Com es realitza el tractament, és dolorós?

Per poder realitzar l'emblanquiment de les dents cal partir de dents sanes (sense càries) i netes, per això s'haurà de realitzar una higiene una setmana abans com a mínim.

No és una tècnica dolorosa però si pot crear sensibilitat durant el tractament, així com un dia després d'aquest.

El tractament consisteix a aplicar-hi cicles de llum sobre les dents una vegada que aquests han estat coberts amb el gel blanquejador. S'aplicaran 3 cicles de llum entre 8-10 minuts. Tot això es realitza en clínica i un cop completats els cicles es lliura al pacient unes fèrules perquè el a casa s'apliqui durant tres dies 30 minuts de gel abans d'anar a dormir. Amb això el blaqueamiento està realitzat.

 Quins consells donaríem al pacient que s'acaba de fer un tractament de blanquejament?

Durant les 72 h posteriors al tractament nostres dentistes sempre adverteixen al pacient que no consumeixi tabac, cafè, coles, vi negre, xocolata, maduixes ... o qualsevol aliment de forta coloració.