Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Carilles dentals, què són?

Publicat el 20/01/2017
Carilles dentals, què són?

Hi ha certes ocasions que hi ha problemes estètics i per a això, aconsellem realitzar el tractament de les carilles dentals.

Les carilles són unes petites làmines que es col·loquen a les dents amb la finalitat d'aconseguir un somriure bonic i blanc. Les carilles s'enganxen a la cara externa de les dents i es col·loquen en aquelles que presenten petites imperfeccions com taques, desalineacions o petites fractures, fent que puguem modificar de manera permanent el color, la mida i la forma de les dents i recuperar aquesta boca bonica i lluent que vam perdre fa temps.

La característica principal, i per això un avantatge fonamental, és que amb la mínima intervenció podem aconseguir uns resultats espectaculars. Al cobrir menys superfície de la dent, és menys agressiva que una corona convencional. Cal deixar clar que la funció principal de les carilles dentals és estètica, és a dir, les carilles no poden amagar problemes bucodentals com ara la manca d'una dent.

Qualsevol persona pot col·locar-se una carilla dental, però sempre aconsellem que prèviament que la persona visiti l'odontòleg per revisar i diagnosticar que les dents estiguin sanes i no presenti problemes bucodentals.

Tipus de carilles dentals

A la clínica Casanova 25 de Barcelona treballem amb dos tipus de carilles dentals: porcellana i composite. Anem a veure quines diferències hi ha entre ambdues:
  • Carilles dentals de porcellana: Són les típiques carilles que es realitzen en un laboratori protèsic. És un tractament molt poc agressiu per al pacient. El resultat final és que l'esmalt és molt semblant a la dent natural, on el color i la brillantor tenen una major durada. 
  • Carilles dentals de composite: Es realitza directament a la clínica dental. És un tractament més econòmic i conservador ja que la dent amb prou feines ha sofert modificacions.
Si tens por a somriure per culpa de les teves dents, pots demanar cita amb l'odontòleg per recuperar aquest somriure i aconseguir unes dents blanques i lluents.