Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Categoría: Estètica dental a Barcelona

Facetes dentals a Barcelona

A Casanova25 oferim els millors tractaments d'estètica dental a Barcelona. Un dels més demandats per molts dels nostres pacients són les carilles o facetes dentals, la millor manera per recuperar el teu somriure de sempre.

Les carilles dentals es col·loquen a la cara visible de les dents per millorar l'aspecte, mida, color o forma de les dents.

Facetes dentals a Barcelona
Facetes dentals a Barcelona

Què són les carilles o facetes dentals?

Les carilles dentals (o facetes dentals) són unes restauracions que es realitzen amb l'objectiu de millorar l'estètica del somriure del pacient.

Les carilles dentals poden ser de diferents materials:
  • Porcellana
  • Composite
  • Disilicat de Liti
Es tracta d'una opció de tractament estètica que requereix poca alteració en la dent o fins i tot nul·la alteració de la dent original, per això que també es poden englobar dins de la denominada odontologia mínimament invasiva.

Tècnica per a la realització de les facetes dentals

Les carilles dentals cal realitzar-les de manera individualitzada en cada pacient.

Anestesiarem al pacient i rebaixarem amb una fresadora només la part frontal de les dents a tractar.

Un cop realitzat el tallat es prenen unes mesures/motlles que enviarem a laboratori per a la seva confecció.

En el cas que hàgim tallat les dents, un cop realitzats els motlles procedirem a la col·locació d'unes carilles provisionals que prèviament haurem confeccionat.
Facetes dentals a Barcelona

Avantatges i beneficis de les carilles o facetes dentals

  • Avui en dia són una opció a una solució ràpida, eficaç i molt estètica per tractar diferents patologies dentals com discoloracions, alteracions de grandària, de forma o posició de les dents.
  • No call tallar gaire les dents.
  • Té molt bon pronòstic sempre que s'utilitzin les tècniques d'adhesió adequades i se seleccioni molt bé a el tipus de pacient sobre el qual les col·locarem.
  • Un cop cimentades a la dent són molt resistents.

Contraindicacions de les facetes dentals

  • Si hi ha malposicions dentals severes Si estem davant d'un pacient amb un bruxisme exagerat.
  • Quan no hi ha prou estructura dental per poder adherir la careta.
Facetes dentals a Barcelona

Per què escollir les facetes de porcellana davant de les de composite?

Ja que les facetes de porcellana proporcionen un tractament estètic i amb gran duració. A més a més, ofereixen una resistència més gran que els composites i també són molt més estables en el temps, al color i als agents pigmentants com cafè, te, tabac, colorants…

A més, les carilles o facetes de porcellana, tenen un acabat extremadament estètic, brillant i natural. I, finalment, encara que recentment col·locades al comparar-les amb les de resina puguin semblar més costoses, amb el pas del temps ens farà entendre que, encara que l'estètica inicial d'ambdues és bona, les de composite amb el temps necessitaran major manteniment (polit, abrillantat) i hauran de ser reemplaçades en menor temps, per tant, el major cost de les de porcellana es compensarà amb el temps sense cap dubte.
Facetes dentals a Barcelona

Altres serveis dentals

Emblanquiment dental

El emblanquiment dental és el tractament ideal per aclarir la tonalitat de les teves dents. La millor solució per a un somriure de 10.

Corones dentals

Les corones dentals tornaran als teus dents la seva forma original. Descobreix tots els tipus de corones dentals en què ens especialitzem.

Microcarilles dentals

Les microcarilles o facetes dentals són l'última novetat en estètica dental. Ens permeten una altíssima estètica i resistència sense necessitat de retallar teixit sa.