Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

El teu dentista de confiança a Barcelona

La nostra clínica dental Casanova25 es troba al centre de Barcelona i el nostre principal objectiu és el d'oferir a tot aquell que ho necessiti els millors tractaments de salut bucal, personalitzats sempre al seu cas únic. El nostre equip humà de dentistes especialistes combinen professionalitat amb un tracte proper, amable i honest.

A Casanova25 disposem de tot el necessari perquè els nostres pacients rebin el millor dels tractes i puguin realitzar els millors tractaments dentals a la ciutat de Barcelona.

Coneix-nos
La nostra dentista Maria de La Sota amb resultats mèdics

Som especialistes en els següents tractaments dentals

Implants dentals

La millor solució per a la substitució permanent de les dents. Col·locació totalment indolora i amb els millors resultats.

Estètica facial

En Casanova 25 ens centrem també en l'estètica facial. Apliquem amb experiència els nous tractaments per rejovenir la pell i millorar el teu aspecte.

Estètica dental

Els nostres tractaments d'estètica dental tenen com a finalitat ajudar-te a no deixar de riure i treure't la por de tornar a somriure.

Sedació conscient

La sedació conscient és la millor opció per a aquells pacients amb necessitats especials. Coneix ara tots els avantatges d'aquesta tècnica

Ortodòncia

Prevenció, diagnòstic i tractament de les anomalies de forma i posició de les teves dents. Els nostres tractaments d'ortodòncia estan personalitzats al cas individual dels nostres pacients.

Odontologia conservadora

La odontologia conservadora és el conjunt de tractaments que tenen com a objectiu la curació i conservació de les dents. Som especialistes en reconstruccions, empastaments i endodòncies.

Periodòncia

Gràcies a la periodòncia, diagnostiquem i tractem els teixits que envolten a la dent. En Casanova25 & nbsp; ens enfoquem en la teràpia preventiva de la salut bucal.
Tractament dental a la nostra clínica Casanova25

Els avantatges del nostre dentista a Barcelona

Finançament
Oferim àmplies facilitats de pagament, finançaments fins a 12 mesos sense cap tipus d'interès per al pacient, i financem fins a 5 anys a una òptimes taxes d'interès.
Mútues i asseguradores
A la clínica dental Casanova25 de Barcelona comptem amb diferents mútues per a la teva salut bucal.
Les nostres instal·lacions

Comptem amb les instal·lacions més modernes, equipades amb els equips de major qualitat i adaptades a les últimes innovacions en medicina dental.

No som una franquícia
Casanova25 és una clínica pròpia dirigida, gestionada i sota la direcció mèdica dels propietaris.
Al centre de Barcelona
La nostra clínica Casanova25 es troba en una ubicació immillorable a Barcelona, ​​al carrer Casanova, tot just a uns minuts de Plaça Catalunya i ben comunicada amb estacions de tren, metro i autobús.

L'equip mèdic de Casanova25

Dra. María de la Sota

Odontòloga llicenciada per la Universitat Complutense de Madrid (Espanya), amb títols d'especialització d'Implantologia i Endodòncia. Especialitzada en tractaments d'odontologia conservadora, així com implants, periodòncia i pròtesis.

Coneix els nostres especialistes
Equip de dentistes Casanova25 Dra. María de la Sota

Testimonis de pacients a Google

Jon

Jon


08-03-2024
Maria is the best dentist I’ve ever had. I used to be so scared of dentists that I did not go for years - until I found Maria. She is extremely kind and gentle and takes her time and makes you feel very safe and cared for. I have sent several of my friends to see her for this reason. She’s like the gold standard for dentists. Thank you Maria.
Keberys Matute

Keberys Matute


17-10-2023
Tenía un problema con mis encías con una periodontis galopante y la atención y el precio fue excelente los recomiendo (Translated by Google) I had a problem with my gums with rampant periodontal disease and the service and price was excellent. I recommend them.
Veronika Molokova

Veronika Molokova


16-10-2023
Es una Clinica excelente! Quiero agradecer la doctora María que es una profesional, talento y una encantadora con quien puedes tener la confianza. Con ella puedes estar seguro y que vas ha tener un resultado perfecto!!! Mill gracias!!! Recomiendo a todos! (Translated by Google) It is an excellent Clinic! I want to thank Dr. María, who is professional, talented and a charming person with whom you can have confidence. With it you can be sure that you will have a perfect result!!! Thank you very much!!! I recommend to everyone!

Bloc Casanova25

Veure tots
08 AGO

Cures dentals específiques per a persones grans

Sabies que les teves necessitats de cura oral canvien a mesura que envelleixes? En la nostra clínica dental Casanova25, entenem que les persones grans enfronten desafiaments únics quan es tracta de la seva higiene bucal.
12 ABR

Com afecta el tabac a les dents

En Casanova25 ens preocupem per la salut bucodental dels nostres pacients i per això ens agrada conscienciar dels efectes que poden tenir uns certs hàbits en la nostra salut.