Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Blanquejament dental

Consisteix a retornar al client una tonalitat més clara de la que presenta mitjançant l’aplicació de peròxid d'hidrogen o de peròxid de carbamida. S’usa una tècnica americana de blanquejament d’alta qualitat, la tècnica Quick White.

Blanquejament dental Barcelona

Aquest tractament pot efectuar-se a casa (a baixes concentracions i aconseguint una menor reducció del color), o a la consulta, on gràcies a la tècnica que s’empra i a uns projectors gingivals i unes làmpades especials de polimerització es pot accelerar el procés i s’assoleix un blanquejament més ràpid i efectiu.

El remarcable d’aquest pack que es realitza a la clínica és que inclou una neteja bucodental amb la utilització de bicarbonat que garanteix en un primer moment l’eliminació per complet de totes les taques. Després d’això es realitza el blanquejament en una sola sessió que té una durada aproximada d’una hora i mitja. El tractament garanteix l’aclariment del color base de la dent, segons el tipus del color inicial es poden blanquejar fins a 3 tons respecte de l’original.

Passes del blanquejament dental a la clínica

  1. HIGIENE DENTAL AMB BICARBONAT
  2. PRESA DE FOTOGRAFIES PER DETERMINAR EL COLOR INICIAL DEL QUE PARTEIX EL PACIENT
  3. SESSIÓ DE BLANQUEJAMENT A LA CLÍNICA D’UNA HORA I MITJA MÉS O MENYS.
  4. MANTENIMEN A CASA DEL BLANQUEJAMENT. Ja que en acabar la sessió se li donarà al pacient un kit de blanquejament de manteniment perquè el faci servir a casa, en aquest kit se li entreguen dues cubetes realitzades a mida i una xeringa de gel de peròxid e carbamida. El pacient haurà d’aplicar el gel a les cubetes i col•locar-lo a la boca durant 45 minuts cada dia durant 10 dies després del blanquejament.
  5. COMPARACIÓ del color obtingut després de tractament amb les fotografies inicials preses prèvies al tractament.