Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Estètica Facial

Estètica Facial Barcelona

A la clínica dental Casanova 25 Barcelona oferim diferents tractaments estètics facials:

  • Àcid hialurònic
  • Mesoteràpia
  • Pelling

Àcid hialurònic

L'àcid hialurònic és un component natural que s'utilitza en tractaments de bellesa per eliminar les imperfeccions de la cara (com poden ser arrugues), curació de malalties de l'articulació (com l'artritis) i també es consumeix a la cosmètica.

Avui dia, hi ha dos sectors en els quals s'utilitza àcid hialurònic: estètica facial i en rehabilitació (traumatologia). Per l'estètica facial, a Casanova 25 Barcelona ho fem servir principalment per a omplir arrugues i hidratar la pell. L’apliquem per augmentar els llavis, eliminar les ulleres i per farcits facials. En el cas de la rehabilitació és perfecte per a problemes de mobilitat a les articulacions (aplicats sobretot als genolls) o per a la osteoartritis. Actua com lubricant de genolls, colzes i falanges.

Hi ha diferents densitats d'àcid hialurònic:

  1. Àcid hialurònic de densitat fina: Tractament que realitzem en aquells pacients que tenen arrugues molt subtils i superficials on la pell de la cara és més delicada. Quina és la freqüència del tractament? Es pot repetir de 4 a 6 mesos després i cada 6 mesos amb posterioritat.
  2. Àcid hialurònic de densitat mitjana: Es tracta en aquells pacients amb arrugues del front i arrugues superficials a les galtes. També està indicat per donar volum o augmentar els llavis i per tractar l'àrea superior de les celles. Quina és la freqüència del tractament? Aconsellem repetir les sessions cada 6/7 mesos.
  3. Àcid hialurònic de densitat espessa: Tractament en arrugues mitjanes-profundes de la cara, com l'àrea nasogenial (arrugues del riure), augment volumètric dels pòmuls, part posterior de nas i llavis. Quina és la freqüència? L'ideal és fer-ho cada 8/10 mesos per obtenir uns òptims resultats.

Mesoteràpia facial

La mesoteràpia facial és una tècnica d'estètica facial que utilitzem a la clínica dental eixample de Barcelona Casanova 25 per rejovenir, tonificar i reafirmar la pell de la cara, coll i escot. També ho podem aplicar en mans i colzes.

La tècnica de mesoteràpia facial s'aplica directament amb vitamines, àcid hialurònic i minerals.

La principal funció de la mesoteràpia facial és millorar la flacciditat de la cara, coll, escot i / o mans, aportant lluminositat a la pell. A més, hidrata profundament aconseguint una pell més llisa i lumínica.

Aquesta tècnica es pot realitzar en qualsevol persona (home o dona), que desitgi obtenir una pell més tonificada i il•luminada. Però aquelles persones amb hipersensibilitat cutània, pells atòpiques o que tinguin problemes de coagulació està contraindicada la seva aplicació.

Peeling

Peeling és un tractament estètic que serveix per eliminar taques produïdes pel sol, cicatrius produïdes per l'acne i arrugues.

El peeling és perfecte per a disminuir les arrugues, rejovenir i hidratar la pell i retornar la lluminositat i consistència que necessita la cara.

Com es realitza un peeling facial?

Com indica el seu nom, peeling, de la seva procedència anglesa peel, vol dir pelar. La idea és exfoliar, o descamar per renovar les capes de la pell a través de substàncies químiques. Quan parlem de substàncies químiques ens referim a àcids com el glicòlic, salicílic, mandélico, resorcina i fenol, entre d'altres.

Aquest tractament s'aplica principalment a la cara, però també és utilitzat en esquena, braços, mans ...

Avantatges del peeling

Una de les principals avantatges del peeling és que es pot aplicar en qualsevol tipus de pell. A més és indolor (no necessita anestèsia general), simple i ràpid, fent que tarda entre 2 i 5 hores, depenent del tipus de peeling a utilitzar. Els resultats són immediats, aconseguint lluminositat a la pell.

Per contra, no garanteix l'eliminació total de les taques i / o cicatrius.

Si vols aconseguir una pell il•luminada, tonificada i llisa, poseu-vos en contacte amb els nostres especialistes en medicina estètica facial de Barcelona