Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Implants dentals zigomàtics

Estética facial Barcelona

Avui dia, els pacients que volen recuperar la seva qualitat de vida i gaudir d'una dentadura sòlida, fins i tot amb falta d'os al maxil·lar, poden gràcies als implants zigomàtics i pterigoideos.

Què és un implant zigomàtic?

Un implant zigomàtic és un tipus d'implant dental que va ancorat en el dens os del pòmul.

Quins són els seus avantatges?

L'ús d'aquesta tècnica permet reduir els temps de tractament, el nombre d'intervencions i les molèsties per al pacient. Els implants zigomàtics són considerats una alternativa per boques amb poc os per la pèrdua o reabsorció d'os del maxil·lar superior. El cirurgià col·loca els implants dentals en l'os zigomàtic el que permet la rehabilitació de pacients amb reabsorcions extremes d'os després de la pèrdua de dents.

Així aquests implants, per les seves característiques especials, ens permetran en alguns casos concrets evitar la necessitat de reconstruir l'os maxil·lar.

Poden sorgir complicacions?

Les principals complicacions que poden aparèixer en la col·locació dels implants zigomàtics són:

  1. Inflamació de les genives
  2. Sagnat de les genives
  3. Dolor moderat en les primeres hores després de la intervenció
  4. Parestèsia del nervi zigomàtic
  5. Sinusitis
  6. Infecció postoperatòria

Les recomanacions poden variar segons les condicions personals del pacient i de la cirurgia, però el repòs, la dieta, la borsa de gel i la medicació, seran fonamentals per garantir la recuperació sense dolors ni molèsties.

Especialistes en col·locar implants zigomàtics

A la clínica dental Casanova25 comptem amb l'última tecnologia dental i treballem amb materials d'altíssima qualitat per oferir-te el millor servei i la millor solució per a la teva salut bucal.

La intervenció es realitza en clínica per un especialista, amb anestèsia local i no requereix ingrés hospitalari. El postoperatori després de la intervenció és curt i indolor, de manera que el pacient podrà tornar a la seva vida habitual immediatament.

Si és el teu cas, pots trucar-nos al 93 451 03 86 o enviar-nos un formulari de contacte i demanar una visita amb el nostre especialista.