Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Implants dentals all on four

Estética facial Barcelona

Què són els implants all on four?

És una tècnica de col·locació d'implants dentals especialment indicada per a aquells pacients edèntuls o que vagin a perdre tots el seu dents.

All on Four és un tècnica innovadora que consisteix en la col·locació d'una pròtesi dental fixa sobre implants, que en general són un mínim de quatre implants. El nom del tractament està relacionat amb el nombre d'implants que es requereixen per fixar la pròtesi. D'aquesta manera si els implants a col·locar fossin sis s'anomenaria All on Six.

Quins són els seus avantatges?

Amb aquesta intervenció es poden substituir totes les dents de l'arcada superior, inferior o de totes dues, en una sessió. Es col·loca una estructura que consisteix en dos implants rectes a la part davantera i dues inclinats a la part posterior. En aquesta mateixa visita es col·loca una pròtesi provisional cargolada sense paladar, la qual serà reemplaçada als 6 mesos aproximadament per una pròtesi fixa definitiva.

A més de permetre rehabilitacions d'arcades completes amb funció immediata, disminueix considerablement el cost del tractament, ja que podem reduir el nombre d'implants a col·locar.

Aquesta intervenció evita haver de realitzar empelts ossis, la qual cosa és perfecte per a aquells pacients amb falta d'os. La seva càrrega immediata redueix el nombre de procediments i, per tant, el temps total del tractament.