Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Implants dentals de càrrega immediata

Estética facial Barcelona

Tradicionalment, després de la col·locació d'un implant dental cal esperar un període de curació i osteointegració abans de col·locar la corona, pont o dentadura. Actualment, cada vegada és més freqüent l'ús d'implants de càrrega immediata on l'implant i la dent provisional es col·loquen en tan sols 48 hores. Passat el temps de curació, les dents provisionals es reemplacen pels permanents.

Què són els implants de càrrega immediata?

Un implant amb càrrega immediata és aquell implant immediat al que se li col·loca la pròtesi en el mateix acte mèdic, d'aquesta manera es redueixen els temps d'espera. Cal tenir en compte que la geniva experimenta canvis que cal respectar per a un ajust complet de manera que la càrrega immediata és normalment una pròtesi provisional.

L'aplicació d'aquest tractament només és apropiada en casos específics. Per exemple, es requereix la quantitat i qualitat d'os adequada per poder col·locar l'implant amb èxit.

Inicialment es realitza un estudi del pacient en el qual es determina si aquest és el tractament més adequat per a ell, consistent en radiografies, TAC, motlles, etc.

Qui no pot col·locar-se uns implants el mateix dia?

Cal destacar que hi ha casos en què no es pot implementar aquesta tècnica de càrrega immediata:

  • Pacients fumadors.
  • Pacients que pateixin de bruxisme o una altra anomalia en la funció masticatòria.
  • Pacients que presentin algun tipus de malformació òssia com torus mandibular.
  • Pacients que necessiten implants amb una mida menor a 10 mm.

En Casanova25 comptem amb una llarga experiència en la col·locació d'implants dentals. Si és el teu cas, no dubtis a trucar-nos al 93 451 03 86 o enviar-nos un formulari de contacte per sol·licitar una visita amb l'especialista.