Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Implants dentals pterigoideos

Estética facial Barcelona

Què és un implant pterigoideo?

És una tècnica d'implantologia que pot considerar-se una variant dels implants inclinats doncs s'utilitzen quan hi ha una atròfia severa en l'os maxil•lar. Permeten, en unió amb implants en zones més anteriors, proporcionar tractaments de pròtesis fixes amb implants sense que sigui necessari realitzar grans empelts ossis.

Quins són els seus avantatges?

Els implants pterigoideos es col•loquen a través d'una cirurgia senzilla, amb anestèsia local. La principal diferència d'aquesta tècnica amb els implants convencionals és que s'utilitzen implants llargs i amb una inclinació especial buscant la zona de l'apòfisi pterigoidea.

A més, els implants pterigoideos es col•loquen en os propi del pacient, el que redueix els temps del tractament, el nombre d'intervencions i les molèsties per al pacient, en comparació amb la tècnica d'elevació de si en la qual han d'esperar diversos mesos a què consolidi l'empelt d'os.

Quins problemes poden comportar aquesta intervenció?

Les principals complicacions associades als implants zigomàtics són:

  1. Inflamació i sagnat de les genives
  2. Dolor moderat en les primeres hores
  3. Parestèsia del nervi zigomàtic
  4. Sinusitis
  5. Infecció postoperatòria

Les recomanacions varien segons cada cirurgia i les condicions personals de cadascú, però la medicació, la borsa de gel, el repòs i la dieta, seran fonamentals a l'hora de garantir una recuperació sense dolors ni molèsties

Clínica dental especialista en implants pterigoideos

La intervenció es realitza a la clínica dental per un especialista, amb anestèsia local ambulatòria i no requereix ingrés hospitalari.

El postoperatori després de la intervenció és curt i indolor, de manera que el pacient podrà tornar a la seva vida habitual immediatament.

A Casanova25 Barcelona som especialistes en col•locar implants pterigoideos. Si és el teu cas, pots trucar-nos al 93 451 03 86 o sol·licitar una visita amb el nostre especialista i estarem encantats d'ajudar-te.