Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Odontopediatria

Clínica dental per a nens Barcelona

A la CLÍNICA DENTAL CASANOVA 25 s’ofereix el servei d’odontopediatria, branca de l’odontologia encarregada de la salut dental dels nens. Per tant, explorem al nen, detectem possibles anomalies a la posició dels maxil•lars o dents i realitzem tractaments restauradors en nens. Dins d’aquesta tractaments restauradors incloem:

Segelladors de foses i fissures

Consisteix en netejar bé la part més profunda de les superfícies oclusals dels molars i aplicar una resina que té la missió de tapar o segellar aquests solcs o fissures profunds per a la futura prevenció de càries en aquestes dents. Això es realitza als primers molars definitius que surten als 6 anys i en alguns casos a d’altres dents que presenten gran susceptibilitat de desenvolupar càries en el futur.

Obturacions

Tractaments pulpars

  • Pulpotomies: consisteix en l’eliminació total de la polpa o nervi de la càmera coronària de la dent.
  • Pulpectomies: consisteix en l’eliminació total de la polpa, tant de la càmera coronària com la polpa radicular de la dent

Traumatismes: tractem les conseqüències de qualsevol cop sobre la dentició infantil.

Mantenidors de l’espai: aparatologia que en el ca de ser necessària l’extracció d’alguna dent temporal, col•locarem per evitar el tancament d’aquest espai fins a l’erupció de la dentició definitiva.