Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Ortodòncia

Ortodòncia Eixample Barcelona

Especialitat de l’odontologia que s’encarrega de l’estudi, la prevenció, el diagnòstic i el tractament de les anomalies de forma, posició, relació i funció de les estructures dentomaxil•lofacials per mitjà de l’ús i el control de diferents tipus de forces proporcionades per diferents tipus d’aparatologia.

El tractament d’ortodòncia es pot realitzar de diferents maneres segons el tipus de forces que s’apliqui i principalment es divideixen en:

Ortodòncia fixa

S’empra una tècnica fixa mitjançant aparatologia fixa (bràquets i bandes) que són elements que s’adhereixen a les dents i per mitjà d’uns arcs elàstics i unes lligadures es transmeten les forces a les dents.

Ortodòncia removible

S’empra una tècnica removible per mitjà d’aparatologia que pot ser retirada pel propi pacient. Aquesta tècnica està més indicada per a pacients amb dentició temporal per corregir petites alteracions i evitar en un futur la necessitat d’una ortodòncia fixa, però en d’altres casos s’usa com a complement de l’ortodòncia fixa.

Ortodòncia invisible – Invisalign

És una tècnica d’ortodòncia removible que per mitjà d’una sèries d’alineadors plàstics fets a mida van canviant progressivament la posició de les dents per a aconseguir la posició adequada a través de micromoviments. Aquest tractament és una alternativa a l’ortodòncia fixa en certs casos, però ofereix una sèrie d’avantatges respecte al tractament d’ortodòncia fix convencional, ja que és el tractament menys visible i més còmode ja que és removible.

Només els professionals ortodoncistes acreditats amb el certificat Invisalign pot utilitzar aquesta tècnica. A la clínica dental Casanova25 volem oferir el millor servei, per això, els nostres ortodoncistes estan acreditats per treballar amb Invisalign.

INVISALIGN