Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Ortodoncia invisible

Invisalign Barcelona Casanova25

A la clínica dental Casanova 25 Eixample de Barcelona tenim diferents especialistes encarades a la especialitat de l’ortodòncia. Dins d’aquesta especialitat es poden corregir les dents i les maloclusions amb diferents tècniques, però a la clínica dental Casanova25 ens diferenciem per tenir al nostre equip una doctora experta en la tècnica d’ortodòncia invisible INVISALIGN.

La tècnica invisible d’ortodòncia coneguda com INVISALIGN és la que utilitzem a la clínica dental Casanova 25 en la majoria dels casos.

INVISALIGN

Ortodòncia invisible – invisalign

L’ortodòncia invisible o INVISALIGN és la manera pràcticament invisible de corregir les dents i aconseguir un somriure que sempre s’ha desitjat. Gràcies a l’última tecnologia 3D, es pot realitzar una representació de tot el tractament de l’ortodòncia invisible, des de la posició inicial de les dents fins la posició final desitjada. Seguidament, a través dels motlles de la boca del pacient es fabrica l’ortodòncia, una sèrie d’aligners transparents que es col·loquen a les dents poc a poc.

Procés de col·locació de l’ortodòncia invisible INVISALIGN

INVISALIGN

Si un pacient vol col·locar-se INVISALIGN, prèviament l’ortodoncista farà una impressió de les dents per a comprovar que pot utilitzar el tractament. A la clínica dental Casanova 25 treballem amb ClinCheck, un pla de tractament 3D virtual. Gràcies a ClinCheck, es pot visualitzar els moviments previstos per les dents durant tot el tractament, així el pacient pot fer-se una idea del resultat final, inclòs abans de començar-lo.

El procés de l’ortodòncia INVISALIGN consisteix en què cada dues setmanes aproximadament es canviï l’aligner pel següent motlle, d’aquesta manera, les dents es mouen gradualment fins arribar a la posició desitjada. Durant tot el temps, el pacient tindrà visites de seguiment amb l’especialista per controlar el progrés i conèixer si està còmode amb l’ortodòncia INVISALIGN.

La duració del tractament ho determinarà l’especialista de la clínica dental Casanova 25en funció de les necessitats específiques.

Per veure com aconseguir un somriure d’en somni, demani cita ja amb la clínica dental Casanova 25 Eixample Barcelona.

Beneficis de l’ortodòncia invisible INVISALIGN

El principal avantatge d’INVISALIGN és que és una ortodòncia invisible, fent que ningú noti que ho porta posat, adaptant-se a la vida personal i professional del pacient.

A diferència de l’ortodòncia fixa metàl·lica o brackets metàl·lics, INVISALIGN és extraïble, fent que es pugui gaudir del menjar sense preocupar-se de quins aliments es poden degustar i quins no. A més, per rentar-se les dents i utilitzar el fil dental, també es pot treure, així s’eviten possibles malalties com la halitosi i mantenir una bona neteja dental.

Com ja hem comentat anteriorment, gràcies a l’última tecnologia dental, el pacient pot visualitzar el resultat final sense que el tractament hagi finalitzat, d’aquesta manera, es pot fer una idea de l’aspecte que tindrà un cop finalitzat el tractament.

A continuació facilitem una llista de FAQs que els nostres pacients sobre l’ortodòncia invisible INVISALIGN:

1.- INVISALIGN, de què està fet?

Els aligners de l’ortodòncia invisible estan fabricats amb un material termoplàstic d’ús mèdic desenvolupat exclusivament per a INVISALIGN. A més, cada aligner és únic i inigualable, ja que es fabriquen a mida i s’ajusten perfectament a les dents del pacient.

2.- El pacient notarà dolor durant el tractament?

A l’inici del tractament, el pacient potser tindrà una petita molèstia (una sensació de pressió) durant els dos primers dies al començament de cada nova etapa del tractament, és a dir, cada vegada que es modifiqui l’aligner es notarà aquesta molèstia. Si succeeix significa que l’ortodòncia invisible funciona correctament, ja que mou les dents gradualment i ajuda aconseguir el resultat desitjat.

3.- El tractament d’INVISALIGN ha finalitzat, es necessita l’ús de retenedors?

Utilitzar els retenedors d’ortodòncia després del tractament és molt important, ja que si no s’utilitza es pot arribar a perdre tot el resultat obtingut. En molts casos, l’últim motlle aligner serà un retenor temporal fins arribar determinar la opció de retenció. Arribats aquest punt, serà l’especialista qui recomanarà l’opció de retenció idònia.

4.- Durant el tractament INVISALIGN, es pot menjar de tot o existeix alguna restricció?

No. A diferència dels brackets metàl·lics, el pacient pot menjar el que vulgui, ja que és un tractament on es pot treure i posar sempre que es vagi a dinar o a beure. D’altra banda, per a mantenir una boca sana, sempre recomanem rentar-se les dents i utilitzar el fil dental després de cada menjar i abans de col·locar-se l’ortodòncia invisible.

5.- Com es neteja l’ortodòncia invisible INVISALIGN?

Per aconseguir una neteja òptima dels aligners, la millor manera de fer-ho es netejar-los i raspallar-los amb aigua tèbia o utilitzar cristalls netejadors INVISALIGN o pastilles especials.

Per veure com aconseguir un somriure d’en somni, demani cita ja amb la clínica dental Casanova 25 Eixample Barcelona.