Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Restauració oral

Restauració oral

Aquest tipus de tractament engloba diferents actuacions dentals que finalitzen amb la col•locació de les pròtesis dentals adequades.

Corones

La corona dental és un tipus de pròtesi que te com a finalitat envoltar totalment la dent tractada, retornant-l’hi tant la funció com l’estètica ja que tractarem de simular la mateixa forma, color, mida de la dent original.

Quan realitzem corones?

Sempre acabarem millorant l’aparença estètica de la dent en qüestió.

  1. Quan es vol cobrir una dent que presenta alteracions de forma i color, bé per una fractura o desgast o una decoloració puntual de la dent degut a diverses causes com, per exemple, l’ús d’algun medicament com la tetraciclina.
  2. Quan es vol protegir una peça debilitada ja que presenta una gran restauració o que ha estat endodonciada.
  3. Quan es vol rehabilitar un implant. Una vegada col•locat l’implant sempre serà necessari col•locar una corona a sobre.

Carilles

Les carilles, a diferència de les corones, tracten només problemes estètics i és per això que es col•loquen sobre les dents sanes. Es posen a la part anterior de les dents que són les superfícies que se solen veure afectades per les petites imperfeccions de taques, petites desalineacions o petites fractures. Cobreixen molta menys superfície de la dent i, per tant, són molt menys agressives pel que fa a la remoció de teixit dentari que una corona convencional.