Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Col·locació d'implants dentals: abans i després

Publicat el 21/03/2016
Col·locació d'implants dentals: abans i després

És dolorós el tractament amb implants dentals?

No, ja que els implants sempre es realitzen amb anestèsia local i en ocasions amb sedació. Per a la majoria dels pacients és suficient amb aplicar-hi anestèsia local per evitar qualsevol tipus de molèstia però, si cal, se'n podrà millorar el seu benestar mitjançant l'ajuda de medicaments relaxants o aplicant-hi tècniques de sedació conscient.

Quin ritme de vida he de portar durant el tractament amb implants dentals?

El dia de la intervenció, pots trobar-se una mica cansat, i és normal: acostuma a ser causa de l'estrès patit, no et preocupis i reposa a casa procurant relaxar-te. També és normal que es noti una mica inflamada la zona de la intervenció i que en els dies següents a aquesta et surti algun hematoma a la zona. Per minimitzar aquestes conseqüències de la intervenció hauràs de seguir a peu de la lletra les indicacions que es li donen després de la cirurgia, que variaran pel que fa a la medicació a prendre (en funció de la salut de cada pacient i del tipus d'intervenció a laq ue hagi estat sotmès), però que seran les mateixes que detallem a continuació per a tots els pacients independentment de la medicació que actualment estiguin prenent:

  • repòs
  • dieta tova tèbia freda el dia de la intervenció
  • evitar exercicis bruscos
  • aplicació de gel a la zona externa de la cara a la zona de la intervenció.
  • la resta dels dies, després de la seva operació i fins que se li retirin les sutures, pots realitzar les teves activitats normals evitant fatigar en excés.
  • compleix escrupolosament els consells d'alimentació, cures i medicació.
  • tingues sempre a mà els telèfons de la clínica per consultar qualsevol dubte.

¿Sonarà l'alarma en passar pels detectors de metalls per portar implants dentals?

Els implants dentals no emeten cap senyal en travessar els sistemes de detecció de metalls que, per seguretat, són freqüents en bancs, ports, estacions de tren, aeroports i en nombroses institucions. No cal que adverteixis res a ningú al passar pels arcs detectors de seguretat. No detectaran que ets portador d'implants dentals.