Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Col•locació d'implants dentals amb Biohorizons

Publicat el 28/09/2017
Col•locació d'implants dentals amb Biohorizons

Quan una persona se li trenca una dent i no és possible reparar-lo, l'única opció és la col·locació d'un implant dental.

A Espanya hi ha moltes clíniques dentals que ofereixen el servei d'implantologia a uns preus molt econòmics, però hi ha publicitat enganyosa perquè venen la col·locació de l'implant dental a un preu molt baix, però en ell no s'inclou ni la cirurgia ni la pròtesi dental a molts casos.

Per aquest motiu, és primordial que en el moment que un pacient sàpiga que ha de realitzar-se una intervenció quirúrgica per col·locar un implant dental, que s'informi bé i pregunti sempre quina marca és, ja que en aquests casos, els preus més econòmics no són sempre la millor solució.

A la clínica dental Casanova25 de Barcelona treballem amb la marca americana de gran prestigi Biohorizons. Gràcies als seus materials, facilita la col·locació i la recuperació del pacient fàcilment. A més, ofereix una garantia de per vida, que en el cas que l'implant dental fos rebutjat es pot canviar per un altre amb total confiança.

Un consell que sempre donem als nostres clients és que si en algun moment de la seva vida perd un o diversos dents, que no ho deixin passar ja que a la llarga pot tenir repercussions no només a nivell bucal sinó a nivell general.

Si és el teu cas i necessites col·locar un implant dental, contacta amb el nostre especialista en implants dentals perquè et faci un examen exhaustiu de la zona bucal i et recomani el millor model de la marca Biohorizons.