Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Consells per raspallar-se les dents correctament

Publicat el 15/04/2019
Consells per raspallar-se les dents correctament

Raspallar-se les dents és un hàbit rutinari que repetim (o hauríem) diverses vegades al dia, ens van ensenyar quan érem nens, però nombrosos estudis han demostrat que la gran majoria de persones no ens raspallem les dents correctament.

Una correcta higiene bucodental és imprescindible per mantenir la teva salut dental impecable, per aquest motiu o és molt important conscienciar la població (tant adults com nens) de la importància d'un bon raspallat de dents.

Des de Casanova25, el teu dentista a Barcelona , hem preparat per a tu una guia per raspallar les dents que et servirà per aprendre la millor tècnica de raspallat i com rentar-te les dents pas a pas.

No et deixis cap!

Com rentar-se les dents pas a pas. La millor tècnica de raspallat

  1. Selecciona un raspall de dents adaptat a tu. Els adults necessiten un raspall de capçal mitjà amb truges de duresa mitjana i els nens hauran d'utilitzar un de més petit, i potser d'algun dibuix o figura perquè incentivin el raspallat. Compra a més un dentifrici de bona qualitat i un que no sigui desagradable en quant a sabor per als nens (i amb la quantitat de Fluor recomanada per a nens).
  2. Agafa el raspall de dents, inclina’l uns 45 graus contra les teves genives i llisca’l des de la geniva cap a les dents mantenint sempre una petita pressió. Això ajudarà a netejar la superfície externa de les dents superiors i inferiors. Important sempre aplicar massatges a la geniva prèviament, cal raspallar tant geniva com dent!
  3. Ara li toca el torn a les superfícies internes de les dents, seguint el mateix moviment del pas 2. Aquest pas és un dels més importants ja que amb ell es prevenen un gran nombre de malalties bucals, així que no t'ho descuidis.
  4. El següent pas és raspallar la superfície per on masteguen les dents amb un moviment cap enrere i després cap endavant. Repeteix aquest pas diverses vegades aplicant pressió però vés amb compte de no ferir els teus genives.
  5. Ara fes servir la punta del raspall de dents per netejar per darrere de les dents frontals. Fes-ho suaument i poc a poc assegurant al mateix temps que la superfície interna de les dents sigui llisa.
  6. Ara és el torn de la llengua, que no passi desapercebuda, cal netejar-la també!
  7. És el moment d'utilitzar la seda dental, talla un tros de fil i enrotlla’l als extrems dels teus dits índex i cor, introdueix-los en l'espai entre les dents i un per un ves eliminant els residus que s'hagin pogut acumular, mou la seda dental suaument.
  8. Llest! Fàcil veritat? Ara només has de aplicar aquests senzills passos al teu raspallat de dents 3 vegades al dia.

Si no et deixes cap pas, t'assegurem que aconseguiràs una salut bucodental excel·lent i evitaràs moltíssimes malalties bucodentals que amb un correcte raspallat es poden prevenir fàcilment.

En Casanova25, com especialistes en la cura de la higiene bucodental a Barcelona us recomanem, a més de seguir els passos que us hem indicat anteriorment, realitzar com a mínim 2 revisions dentals a l'any, de cara a mantenir la salut dental de la vostra boca en el millor estat.

Demana cita a través del nostre formulari de contacte o trucant al 93 451 03 86!