Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Cures clau de les corones dentals sobre els implants

Publicat el 24/01/2019
Cures clau de les corones dentals sobre els implants

Cuidar i mantenir la boca sana és una cosa que s'ha de fer diàriament per evitar futurs problemes bucodentals. Bé és cert que o per mala higiene bucal o per algun accident patim la pèrdua d'un o diversos dents. En aquests casos, el més recomanable i efectiva és la col·locació d'implants dentals. Gràcies a aquesta col·locació s'evitaran problemes com la mobilitat o pèrdua de les dents veïns, per exemple.

Un cop el pacient té col·locat l'implant dental (junt amb la corona dental) s'ha de seguir una sèrie de cures per a allargar la vida útil de l' implant.

La finalitat de l'implant dental és fer la mateixa funció que una dent natural. Una cosa cal tenir clara és que l'implant dental no pot produir una càries, però si pot generar un altre tipus de malalties com la periodontitis causa de la producció de tosca. És per això, que és molt important tenir cura les dents, ja siguin naturals com artificials.

Com cuidar les corones dentals sobre els implants?

En el moment que es perd una dent natural, la geniva es contreu produint una petita concavitat entre la corona i la geniva, i amb això, les corones sobre implants en certs casos depenent de l'anatomia de la geniva pot acumular més aliment que en un dent natural.

Les corones dentals sobre implants ha de netejar-se i cuidar-se de la mateixa manera que una dent natural, però cal reforçar aquesta neteja per evitar la presència de gingivitis, inflamació de la geniva que pot afectar la corona i l'implant. En el cas que notis que el teu o els teus corones dentals fan una pressió estranya a la geniva, t'aconsellem que visitis al teu dentista.

El nostre consell és la utilització de raspalls interproximals, raspall de dents elèctric, i irrigador dental ja que la suma de tots ells eliminarà millor la placa bacteriana. D'aquesta manera, s'allargarà la vida de l'implant dental i s'evitaran complicacions com la mobilitat d'aquest.

Si necessites més informació sobre la cura o com netejar les corones dentals, pots sol·licitar una visita amb el nostre especialista de Casanova 25.