Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Dubtes sobre Invisalign

Publicat el 20/06/2016
Dubtes sobre Invisalign

Els nostres dentistes experts en ortodòncia invisible Invisalign tanquen amb aquest article la sèrie de dubtes i respostes sobre aquest nou mètode d'ortodòncia que no es veu.

Des que em vaig treure els aparells fixos, les meves dents s'han mogut. Pot Invisalign corregir això?

Molts pacients d'Invisalign van estar sotmesos a un tractament amb aparells fixos en algun moment anterior, amb freqüència durant la seva joventut. Normalment, Invisalign pot corregir el moviment que es produeix després de la retirada dels aparells fixos, el que es coneix comunament com recidiva.

Ara mateix porto brackets. Puc canviar a Invisalign?

Hi ha un gran nombre de pacients que està sent tractat conjuntament amb brackets i Invisalign.

Hi ha algun tipus de restricció sobre les coses que puc menjar durant el tractament?

No. A diferència dels aparells fixos tradicionals amb filferros i brackets, pot menjar el que vulgui mentre està en tractament, ja que es pot treure els alineadors per menjar i beure. Per això, no hi ha necessitat de restringir el consum dels seus menjars favorits. D'altra banda, per mantenir una higiene adequada és important que es raspalli les dents i utilitzi fil dental després de cada àpat i abans de tornar a posar-se els alineadors

Amb quina freqüència cal portar els alineadors invisibles?

S'han de dur tot el temps que duri el tractament, excepte quan mengi, es raspalli les dents i utilitzi fil dental.

¿Afecten els alineadors invisibles a la parla?

La gran majoria dels pacients diu no veure's afectat en la manera de parlar. No obstant això, igual que amb els aparells ortodòntics tradicionals, hi ha un període d'adaptació inicial a causa del fet de tenir alguna cosa nova a la boca.

Puc fumar mentre porto posats els alineadors?

Es desaconsella fumar, ja que és possible que aquests es taquin o es descoloreixin

Puc menjar xiclet mentre porto posats els aligners?

No es recomana menjar xiclet amb els alineadors invisibles, ja que el xiclet es pot enganxar a aquests. Es recomana treure els alineadors invisibles cada vegada que mengi alguna cosa.

Quina és la millor manera de netejar els alineadors?

La millor manera de netejar els alineadors és raspallant-los i rentant-los en aigua tèbia o utilitzant pastilles especials per a la seva neteja. Per mantenir una higiene adequada és important que es raspalli les dents després de cada àpat i abans de tornar a posar-se els alineadors invisibles.

Si té qualsevol dubte addicional pot consultar amb els nostres experts en ortodòncies de la nostra clínica dental de Barcelona. Gràcies per la vostra confiança