Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Els mites i veritats del blanquejament dental

Publicat el 20/05/2019
Els mites i veritats del blanquejament dental

Un dels tractaments d'estètica dental més demandats en els últims anys per gran part dels pacients que acudeixen al nostre dentista a Barcelona és el blanquejament dental.

El motiu? A tothom li agrada mantenir una aparença neta i saludable, i no hi ha res millor per causar una bona primera impressió que lluint un somriure blanc i lluent. A més, tenir unes dents sanes i netes augmentarà en gran mesura la nostra confiança en nosaltres mateixos.

Molts dels pacients que acudeixen a la nostra clínica dental interessats en realitzar-se un blanquejament, ens solen preguntar alguns dubtes habituals sobre el procediment. Anteriorment, ja vam preparar un article sobre les 5 coses a saber sobre el blanquejament dental Fes-li una ullada!

Però a més, amb l'objectiu que tinguis a la teva disposició tota la informació possible sobre aquest tractament d'estètica dental, en el nostre article d'avui et facilitem els mites i veritats sobre el blanquejament dental.

Pren nota!

Mites del blanquejament dental

  • Els remeis casolans. No intentis blanquejar les dents a casa amb aquests remeis. Hi ha mites que afirmen que utilitzar bicarbonat o llimona funciona n com blanquejants. Això és completament fals, és més, aquests mètodes són fins i tot nocius per a la nostra salut dental (ja que són abrasius)
  • L'ús d'aigua oxigenada. Un altre mite és utilitzar aigua oxigenada per intentar blanquejar les dents, això gairebé no té efectivitat, a més a més, fa malbé les genives.
  • El blanquejament dental danya l'esmalt. Fals, el blanquejament dental professional realitzat en una clínica dental com la nostra no fa malbé l'esmalt de les dents ni tampoc perjudica les genives.
  • El blanquejament substitueix la neteja bucodental. Això també és fals, aquests dos tractaments són completament diferents i tenen diferents finalitats. L'objectiu del blanquejament dental és aclarir el color de les dents i la neteja bucodental elimina la placa bacteriana acumulada en les peces dentals.

Veritats del blanquejament dental

  • Tots els tipus de blanquejament dental segueixen la mateixa màxima: Retornar a la dent una tonalitat més clara mitjançant l'aplicació de peròxid d'hidrogen o peròxid de carbamida. En la nostra clínica dental a Barcelona fem servir una tècnica americana de blanquejament d'alta qualitat, la tècnica Quick White.
  • No tothom respon de la mateixa forma a un blanquejament dental. L'eficàcia i durada d'aquest tractament dependrà també de la biologia i els hàbits de cada persona.
  • El blanquejament dental és un tractament segur, fiable i funciona.
  • El tractament de blanquejament pot produir certa sensibilitat dental a algunes persones, però es ta és reversible i desapareix al poc temps de dur a terme el tractament.
  • El resultat del blanquejament dura entre 6 mesos i 2 anys. Encara que com ja hem comentat, el temps de durada del blanquejament dental variarà en funció dels factors del pacient (La seva edat, els seus hàbits de neteja, el tipus de blanquejament escollit ... etc)
  • Els resultats del tractament són immediats i es poden aconseguir amb una sola sessió.

T'agradaria realitzar un tractament de blanquejament dental? Vols lluir la millor dels somriures? No dubtis més i demana cita a la nostra clínica Casanova25. Els nostres especialistes t'ajudaran de manera personalitzada i aconseguiran tornar a donar-li vida al teu somriure.