Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

En el teu casament llueix el teu millor somriure

Publicat el 02/06/2017
En el teu casament llueix el teu millor somriure

no se't trenqui el vestit, que a tothom li agradi el menjar i s'ho passi genial .. . i com no, sortir perfectes i  guapos a les fotos.

A més, per al dia tan important, un es va preparant dies abans, com per exemple, no agafar ni un quilo de més per entrar perfectament en el vestit, realitzar-se una neteja de cutis per evitar que surtin imperfeccions o fer-se la manicura per tenir unes mans perfectes.

Un altre detall estètic que cada vegada hi ha més persones que busquen és l'opció de arreglar-se les dents per aconseguir un somriure perfecte i no avergonyir-se de les seves dents en el dia més feliç de la seva vida, per això, des de la clínica dental Casanova25 volem ajudar-los a gaudir d'aquest dia tan bonic i que llueixin el seu millor somriure a través del blanquejament dental.

En Casanova25 treballem amb una tècnica americana d'alta qualitat, la tècnica Quick White. Una tècnica que ha generat gran furor als Estats Units ja que amb tan sols 1 hora, s'aconsegueix la tonalitat desitjada i es recupera un somriure sa i lluminós. El gran avantatge d'aquesta tècnica és que s'aconsegueixen unes dents naturals evitant efectes artificials i brillants.

Per aconseguir unes dents blanques i lluir un bonic somriure, sempre recomanem acompanyar el tractament amb la neteja dental, garantint així l'eliminació total de totes les taques.

 El tractament que utilitzem a la clínica dental Casanova25 és molt còmode i fàcil d'utilitzar, per això, es pot realitzar tant a casa (a baixes concentracions i aconseguint una menor reducció en el color) com a la clínica dental on s'accelera el procés i s'aconsegueix més ràpidament i efectiva unes dents sanes i lluir un millor somriure.

Si et cases d'aquí a poc i vols gaudir del teu gran dia sense avergonyir-te de les teves dents groguenques, demana una visita amb l'odontòleg de la clínica dental Casanova sobre el blanquejament dental i ... llueix el teu millor somriure per al teu gran dia!