Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Es poden col·locar els implants i les dents en el mateix dia?

Publicat el 22/03/2016
Es poden col·locar els implants i les dents en el mateix dia?

Bon dia, avui prosseguim amb la nostra sèrie d'articles, en els quals us estem donant resposta a aquelles preguntes sobre implants dentals que ens fan els nostres pacients de la clínica dental de Barcelona. Som-hi:

Es poden col·locar els implants i les dents en el mateix dia?

És recomanable fer-ho només en aquells casos molt concrets i favorables pel que fa a qualitat i quantitat d'os. Tot i això, la qualitat de la pròtesi que podem oferir en aquests casos està molt condicionada pel factor temps, ja que es realitzarà mentre tinguem al pacient amb nosaltres a la clínica. Li podrem oferir dents provisionals de resina, que posteriorment seran substituïdes per les definitives en ceràmica de màxima estètica. Els tractaments en ceràmica no poden realitzar-se en el dia, ja que depenem del nostre tècnic protèsic, així que només és possible fer pròtesis de resina predissenyada en aquests casos, que no estarà personalitzada.

Per tant, resumint: sí que podem col·locar implant i dents el mateix dia, si la qualitat i quantitat d'os són les correctes, i les dents que col·locarem seran provisionals de resina, que més endavant caldrà substituir-les per dents de ceràmica al cap d'uns mesos, en funció de la cicatrització de la geniva després de la cirurgia.

A quina edat es poden posar implants?

Els implants es poden col·locar en els joves un cop completat el seu desenvolupament, normalment a partir dels setze anys en les dones i divuit en els homes. En els adults no hi ha contraindicació per raó de l'edat.

Què es necessita per assolir l'èxit en el tractament amb implants dentals?

Les condicions per a garantir l'èxit dels implants són:
  • La correcta planificació del cas concret
  • Les mans i l'experiència del cirurgià (la mida de l'implant i la seva correcta col·locació)
  • L'elaboració de la pròtesi, tenint en compte les càrregues que ha de suportar i el correcte ajust per evitar forces anòmales que suposin un sobreesforç dels implants.

Quin preu tenen els implants dentals?

Pot posar-se en contacte amb nosaltres i li'n informarem sense compromís.