Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Fa mal la neteja dental?

Publicat el 05/06/2019
Fa mal la neteja dental?

Avui dia existeixen moltes pors i mites sobre la neteja dental. Concretament, tots aquells relacionats amb el suposat dolor ocasionat per aquest tractament. Som conscients que una bona majoria de les persones relacionen les visites al dentista amb algun tipus de molèstia a la boca. Però això succeeix a causa que per mandra, falta de temps o altres motius, moltes persones deixen de banda les revisions en el dentista i només demanen cita quan noten molèsties i dolors.

En l’actualitat, gràcies als avenços tecnològics i l'ús de nous tractaments i materials, visitar el dentista no és com els mites i pors ens asseguren.

I això ens porta al tractament de neteja dental. També anomenat profilaxi o tartrectomia, aquest tractament preventiu és un dels més demandats de la nostra clínica dental. Bàsicament consisteix en l'eliminació de l'acumulació de tosca o de placa a la superfície de les dents (i sota de les genives)

Tot el que cal saber sobre la neteja dental

A la nostra clínica especialista en neteja dental a Barcelona, recomanem que portis a terme aquest tractament com a mínim 1 vegada a l'any. No obstant això, la periodicitat la determinarà el dentista en funció de l'estat de la boca. Aquest tractament és ideal perquè el nostre especialista pugui no només revisar les dents, sinó teves genives i així prevenir amb facilitat un problema dental més greu.

Abans de dur a terme un procediment de neteja bucodental, els nostres pacients ens solen fer arribar una sèrie de dubtes o preocupacions: Fa mal el tractament? Quant de temps dura? Cada quant temps s'ha de fer? En el nostre article d'avui trobaràs la resposta a aquestes inquietuds.

Pren nota!

Fa mal fer-se una neteja dental?

La resposta és un rotund no. Aquest procediment és totalment indolor (sempre que es realitzi correctament per especialistes com els nostres). En algun moment durant la intervenció pot arribar a notar-se una lleugera incomoditat, però en general la higiene és ben tolerada. El que pot passar és que després del tractament, el pacient senti certa sensibilitat a la zona tractada, això pot causar lleus molèsties però mai un dolor agut.

Quant dura la neteja dental?

La durada d'aquest tractament dependrà sobretot del nivell de tosca o placa acumulada a la boca. Però per norma general, el tractament dura de 30 a 60 minuts aproximadament.

Què és la neteja dental amb ultrasons?

Durant aquest procés l'especialista neteja les dents i genives utilitzant una màquina professional de profilaxi que, mitjançant vibracions per ultrasons o d'alta freqüència, elimina tot el rastre de taques i tosca a les dents.

Estàs decidit a realitzar un tractament de neteja dental a la nostra clínica Casanova25? No dubtis a demanar cita amb els nostres especialistes trucant al telèfon 93 451 03 86 o omplint el nostre formulari de contacte