Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Categoría: Estètica facial a Barcelona

Farciments facials a Barcelona

En el nostre centre d'estètica facial a Barcelona Casanova 25 duem a terme els millors tractaments de farciments facials.

Aquests estan demostrant la seva gran eficàcia a l'hora de corregir arrugues fines, mitjanes i profundes de diverses zones de la cara.

Farciments facials a Barcelona
Farciments facials a Barcelona

Què són els farcits facials?

Són una tècnica d’estètica ambulatòria que es realitza amb agulles molt fines mitjançant les quals s'injecten diferents substàncies de farciment (en el nostre cas, majoritàriament, àcid hialurònic) biodegradables per corregir els efectes de l'edat, envelliment, i donar volum a determinades zones del nostre rostre, proporcionant uns resultats de forma immediata. També serveixen per revitalitzar la pell d'una forma natural.

Aquests farcits facials persegueixen eliminar les línies d'expressió sense necessitat de cap cirurgia.

Com funciona l'aplicació de farciment facial 

A la clínica dental Casanova 25 ens centrem en corregir aquestes arrugues o signes de l'edat a la zona que afecta la terç inferior de la cara. Tractem zones concretes de la cara amb l’objectiu de revitalitzar la pell. Els farcits facials els dividim en els següents punts:
  • Farciments facials destinats a omplir les arrugues peribucals, les conegudes com a codi de barres i comissures labials.
  • Farciments facials destinats a omplir els solcs nasogenians o les conegudes anomenades arrugues dels parèntesis.
  • Els farcits destinats a omplir les línies anomenades titelles Els farcits destinats a aconseguir augment de volum de la zona del mentó.
  • Farciments facials destinats a aconseguir un augment de volum dels llavis i perfilat dels mateixos.
Els farcits facials consisteixen en la injecció d'àcid hialurònic en la dermis. Els farcits facials ajuden a recuperar la pell de la cara donant-li un aspecte natural i saludable. Son indicades per reposar l'àcid hialurònic en la pell.
Farciments facials a Barcelona

Tècnica per a la realització de farciments facials

Els farcits facials es realitzen mitjançant la injecció de el producte escollit (segons la zona a tractar) mitjançant una agulla bisellada molt fina. Es repeteixen les punxades en les zones a tractar i a una profunditat determinada.

És un tractament que a clínica dental Casanova 25 el realitzen les nostres especialistes amb anestèsia local a la zona a tractar, no oblidem que som tots odontòlegs i coneixem a la perfecció la zona a tractar així com les tècniques anestèsiques locals a realitzar, per tant som capaços de realitzar aquest tractament de forma totalment indolora.

La sessions solen durar entre 20 i 40 minuts i els resultats duren al voltant dels 12-18 mesos.

Substància aplicada per als farcits facials

És l'àcid hialurònic, una substància produïda naturalment pel nostre organisme sobretot a la pell. Existeixen diferents tipus amb els que treballem a la clínica dental Casanova 25 com Juvederm, perlene, Restylane o altres, que en mans de les nostres especialistes la Dra. Hernández i la Dra. Serra permeten obtenir resultats sorprenents en molt poc temps.
Farciments facials a Barcelona

Post-operatori dels farcits facials

Realment, aquests efectes post operatoris dels farcits facials són molt pocs: Lleugera inflor de les zones tractades. Aparició a vegades de petits hematomes o enrogiment de les zones tractades.

L'àcid hialurònic pot crear en ocasions petites protuberàncies o excessos de productes en zones determinades que desapareixeran si es realitza un massatge específic a la zona tractada i en el cas que no fos així, existeix un producte anomenat hialuronidasa que podrà eliminar aquests excessos de productes i seria realitzat a la clínica per les nostres especialistes.
Farciments facials a Barcelona

Preguntes freqüents sobre Farciments facials a Barcelona

Quantes sessions de tractament són necessàries?

Dependrà de la profunditat de les arrugues i solcs a tractar però entre una i dues sessions espaiades en 15 dies seran normalment suficients

Quins efectes secundaris podríem esperar?

Lleugera inflor, enrogiment o fins i tot lleu hematoma que en pocs dies anirà desapareixent.

Quant dura l'efecte d'aquests tractaments?

Depenent de la viscositat de l'àcid hialurònic que utilitzem, duraran entre 12 i 18 mesos.

Com puc fer perquè el tractament duri el màxim possible?

Realitzant una cura de les zones tractades. Es a dir, hidratar bé aquestes zones amb cremes i vaselina a mínim dues vegades al dia, protegint les zones i evitant l'exposició solar excessiva.

Què passarà quan s'acabi l'efecte del tractament?

Les zones tractades, llavis, solcs tornaran al seu estat previ a haver estat tractats

Quant triga a realitzar-se el tractament de farcit de llavis?

Es triga 30 minuts aproximadament.

És dolorós el farciment de llavis?

No és dolorós perquè es fa sota anestèsia local de la zona.

Si no m'agrada el resultat què puc fer?

Després d'uns dies de la seva realització es pot dissoldre el farciment injectat mitjançant una substància anomenada hialuronidasa. En el cas que el el pacient no estigui satisfet per no haver obtingut el volum desitjat, és possible realitzar una segona sessió o fins i tot una tercera per nova aplicació de volum.