Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Categoría: Odontologia conservadora

Fèrula de descàrrega a Barcelona

L'estrès provoca un hàbit inconscient de prémer, cruixir i desgastar les dents en les persones mentre dormen. Aquesta patologia es coneix com bruxisme. Hi ha moltes persones que pateixen bruxisme nocturn i no són conscients fins que ocorren complicacions. Si el problema no es tracta a temps pot provocar destrucció, desgast de les peces dentals, mal de cap, d'oïda i cervical.

Fèrula de descàrrega a Barcelona
Fèrula de descàrrega a Barcelona

Com funciona la Fèrula de descàrrega

Es tracta d'una placa de plàstic, transparent, que es col·loca en una de les dues arcades dentals per tal d'evitar que les dents de dalt entrin en contacte amb les de baix, i evitant així el desgast que es produeix en prémer o friccionar unes contra les altres. Aquesta fèrula se sol dur de nit, que és quan la majoria de pacients "bruxen" o li grinyolen les dents.
Fèrula de descàrrega a Barcelona

De quin material està feta la fèrula?

Està feta de materials plàstics o resines acríliques transparents.

Quant de temps es pot utilitzar la mateixa fèrula de descàrrega?

La fèrula es pot usar per temps indefinit, però sempre amb revisions periòdiques amb el teu dentista, i pot ser necessari substituir-ne les usades per unes de noves. Però això variarà en funció del grau de bruxisme del pacient.

Els nens poden portar fèrules?

No és recomanable per a nens.

Si porto implants dentals, puc fer servir la fèrula?

Sí, pots utilitzar una fèrula de descàrrega sense problema.

Altres serveis dentals

Endodóncia

La endodòncia aconsegueix evitar la pèrdua dental gràcies a la diagnosi preventiva i al tractament dels conductes de l'interior de les dents.

Reconstrucció dental

Gràcies a la reconstrucció dental, els nostres especialistes són capaços d'eliminar tota la càries en una dent afectada i restaurar-la amb composite o resina composta.

Incrustacions dentals

Les incrustacions dentals són una alternativa conservadora per tractar una dent. Sol realitzar-se sobre dents amb càries moderades o fractures.