Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Implants all on 6: què és i quant costa

Publicat el 20/08/2020
Implants all on 6: què és i quant costa
Els implants All on 6 (també coneguts com all on six) són una bona alternativa a l'hora de col·locar implants dentals. És una tècnica de implantalogía que està pensada per a pacients que han perdut o vagin a perdre totes les seves dents.

Aquesta tècnica consisteix a col·locar 6 implants en l'arcada superior o inferior o ambdues arcades de la boca. I gràcies a l'procediment quirúrgic mínimament invasiva, el pacient pot lluir i gaudir d'un nou somriure el mateix dia.

Algunes de les principals avantatges dels implants all on 6 són que el pacient recupera ràpida i còmodament la seva vida quotidiana, la durada de l'tractament així com les visites a l'dentista són menors i en tan sols 24 hores s'aconsegueix un nou somriure.

Vols saber més? A la nostra web trobaràs tota la informació que necessites saber sobre els implants all on six.

Quant costa uns implants all on 6?

El preu dels implants All on 6 dependrà de la situació bucal de l'pacient, ja que no tots tenen una mateixa dentadura.
En Casanova25 som una de les clíniques dentals de Barcelona que oferim la tècnica all on six gràcies a la gran experiència dels nostres professionals, ja que no tots els professionals està especialitzat en realitzar aquesta tècnica d'implantologia. És per això, que abans de seleccionar una clínica dental, cal conèixer l'experiència de l'especialista per estar en les millors mans.

Sol·licita una primera visita amb el nostre especialista per assessorar-te i oferir-te la millor solució per a tu.
Dra. María de la Sota

Dra. María de la Sota

Especialista en Implantologia i Endodòncia