Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

El teu dentista de l'Eixample de Barcelona

clínica dental Barcelona

La teva clínica dental Barcelona

Clínica Dental Casanova 25, la teva clínica dental situada a Barcelona, al carrer Casanova, 25, LOCAL A PEU DE CARRER, està equipada amb els darrers avenços que la tecnologia punta ofereix. Tenim quatre boxes, radiologia digital periapical i un ortopantomògraf amb possibilitat de fer teleradiografies i estudis d’ATM. Comptem també amb una sala d’esterilització equipada amb el més alt nivell de qualitat en el control i assoliment de l’esterilització. Les millors qualitats i tots els serveis a la teva mida.

Veure més
Implants a Barcelona

Especialistes en implants

Més de 1.000 implants col·locats a Casanova 25, una alternativa per a la substitució de dents absents, són els nostres implants de la màxima qualitat

Veure més
Turisme dental Barcelona

Turisme dental a Barcelona

Algunes coses que et resultaran útils si véns a Barcelona. Barcelona ofereix una gran varietat d’atractius que fan que sigui una de les destinacions turístiques més populars del món. Arquitectura emblemàtica, platges de somni, bon temps tot l’any, una gran oferta d’activitats culturals, gastronomia excel•lent i moltes coses més. Una llarga llista de raons per visitar la ciutat de Barcelona mentre es realitza el seu tractament dental a la Clínica Dental Casanova 25.

Veure més
Invisalign Barcelona Casanova25

Ortodòncia

Comptem amb especialistes en ortodòncia, dedicades també a l'ortodòncia invisible (INVISALIGN) entre d'altres tècniques, per aconseguir alinear el seu somriure amb les tècniques més noves i menys invasives.

Veure més
Ortodòncia a Barcelona

Ortodòncia Invisible

Gràcies a l'ortodòncia invisible, es poden corregir les dents sense que ningú se n'adoni. A la clínica dental comptem amb grans professionals per utilitzar la tècnica d'ortodòncia invisible INVISALIGN.

Veure més
dentista nens barcelona

Salut dental per a nens

Tenim cura de la salut dental dels teus nens. Explorem els petits de la família, detectem possibles anomalies a la posició dels maxil•lars o de les dents i realitzem tractaments restauradors en nens.

Veure més

 • HORARI
  ...

  De dilluns a divendres
  de 10 a 14h i de 16 a 20h
  Dissabtes
  de 10 a 13h

 • FINANÇAMENT
  ...

  Grans facilitats de pagament, finançament fins a 12 mesos sense interessos.

  Veure més
 • IDIOMES
  ...

  A la nostra clínica atenem en castellà, català, anglès i francès.

  Veure més
 • MÚTUES I ASSEGURADORES
  ...

  A la clínica dental tenim diverses mútues dentals per oferir un millor servei bucal.

  Veure més
 • NO SOM UNA FRANQUÍCIA
  ...

  Casanova25 és una clínica pròpia dirigida, gestionada i sota la direcció mèdica dels propietaris

  Veure més

Últimes notícies