Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Invisaling i casaments: Són compatibles?

Publicat el 22/05/2018
Invisaling i casaments: Són compatibles?

Aquest dia és per a molts el més important per tot el que comporta: el vestit, la cerimònia, el banquet, celebrar-ho amb la família...

Organitzar un casament, generalment, comporta la durada d'un any i molts nuvis es plantegen realitzar algun retoc estètic o arreglar-se, per exemple, les dents. I aquí, entrem nosaltres com a especialistes en ortodòncia a Barcelona. Quan el pacient visita a l'ortodoncista per explicar-li que vol corregir les dents però que d'aquí a uns mesos va a casar-se, al final li acaba generant dubtes de si col·locar-se brackets o no. En aquests casos, el ortodoncista pot aconsellar l'ortodòncia invisible Invisalign.

Invisalign és una ortodòncia invisible d'última generació que ofereix grans avantatges enfront de l'ortodòncia fixa. Un dels més importants és la seva transparència, aconseguint així que en el moment de fer-se les fotos es pugui somriure feliçment perquè amb prou feines es nota gràcies al material transparent. Un altre avantatge a destacar és la funcionalitat del "posar i treure", on es pot treure l'ortodòncia per menjar i per rentar-se les dents.

Tot lo bo sempre té algun defecte i, en aquest cas, és el preu. Molts pacients quan coneixen el preu s'espanten i es fan enrere i, en conseqüència, decideixen no arreglar-se les dents. Però el nostre consell és que no cal mirar-ho com una despesa sinó com una inversió, ja que a llarg termini serà beneficiós tant a nivell estètic com en salut bucal.

Per aquest motiu, si vas a casar-te i vols arreglar-se les dents, el nostre consell és demanar pressupost sobre Invisalign ja que podràs gaudir del teu dia sense preocupar-te de l'ortodòncia. Si vols, pots sol·licitar una visita amb el nostre ortodoncista de Casanova25 de Barcelona i et podrà aconsellar de com funciona el producte, les seves propietats i més informació rellevant per al teu cas.