Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Les diferències entre la sobredentadura i les pròtesis híbrides sobre implants

Publicat el 25/02/2019
Les diferències entre la sobredentadura i les pròtesis híbrides sobre implants

En el nostre article d'avui volem exposar-te les diferències entre la sobredentadura i les pròtesis híbrides sobre implants, no perquè una sigui millor que l'altra, sinó perquè cadascuna aporta solucions específiques que podrien ser més favorables o no segons el cas del pacient.

A la nostra clínica dental a Barcelona assessorem de forma individualitzada a tots els nostres pacients perquè a l'hora de triar una pròtesi, pugui escollir amb confiança i seguretat aquella que més s'ajusti a les seves necessitats úniques.

Per començar, definirem què és una sobredentadura i què és una pròtesi híbrida

Què és una pròtesi híbrida?

Les pròtesis híbrides sobre implants dentals són una opció de tractament rehabilitador implantològic que permeten al pacient tenir uns nous dents fixes.

Aquestes pròtesis consisteixen en una estructura metàl·lica al seu torn suporta les dents fixes artificials que bé poden ser d'acrílic o de porcellana. Són necessaris 6 implants osteointegrats com a mínim per arcada dental per realitzar una pròtesi híbrida implanto-soportada.

El pacient no pot retirar la pròtesi de la boca ja que és una estructura fixa que es col·loca cargolada sobre els implants. Aquesta pròtesi aporta al pacient seguretat, comoditat i una gran estètica.

Què és una sobredentadura?

La sobredentadura és un tipus de pròtesi que es col·loca sobre els implants gràcies a un sistema de fixacions que permet al pacient extreure quan vulgui. Així es pot aconseguir una major higiene bucal ja que és possible rentar la dentadura fora de la cavitat oral.

Com triar què pròtesis o sobredentadura és més adequada per al pacient?

Les pròtesis híbrides es recomanen per a pacients que vulguin un tipus de pròtesi que sigui fixa, es a dir, que no es pugui extreure pel pacient.

La sobredentadura és una alternativa al mètode anterior i la seva diferència amb l'anterior és que es pot retirar en qualsevol moment per facilitar la higiene.

En qualsevol cas, el nostre especialista serà l'encarregat de realitzar un diagnòstic personalitzat i individualitzat per a cada pacient, de manera que pugui valorar i recomanar la millor opció.

Necessites algun tractament per a la teva salut bucodental? Posa't en contacte amb nosaltres o vine a veure'ns a la nostra clínica dental a Barcelona. T’estem esperant!