Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Nou escàner intraoral amb imatge 3D

Publicat el 09/12/2021
 Nou escàner intraoral amb imatge 3D
Tenim una gran notícia! I és que des de Casanova25, en la nostra clínica dental a Barcelona, estrenem el nou escàner d'odontologia digital Trios3.

Es tracta d'una nova forma d'odontologia, a través de la qual podem crear imatges digitals d'una forma més còmoda i precisa. En comptes d'utilitzar pasta per a les impressions, ara aquest escàner digital ens permet veure una imatge 3D de cada cas per a analitzar-lo i veure les millors opcions de tractament.

Amb la intenció de continuar millorant el nostre servei com a clínica dental i la relació amb els pacients, es tracta d'un gran pas cap endavant. Així que veurem els avantatges i les seves aplicacions.

Avantatges en el tractament per a pacients

Com dèiem, aquest nou escàner 3D està enfocat a oferir un millor servei al pacient des de diferents perspectives. Entre aquests avantatges, cal destacar les següents.

  • Mesures més fàcils: amb l'ús de l'escàner, podem obtenir una imatge precisa i digital a través de la seva aproximació. Tan sols hem d'acostar aquesta eina al llarg de l'estructura bucodental, per a aconseguir una representació real de cada cas.
  • Major precisió: un dels punts forts, és l'exactitud del resultat i el poc invasiu que resulta. Tan sols passant l'escàner per cada zona, obtenim una imatge correcta de cada peça, tant en mesura com estat.
  • Sense pastes: ja no és necessari utilitzar la pasta (alginat) per a realitzar els motlles. La imatge 3D és prou exacta per conèixer l'estat real.
  • Més agradable: com comentàvem, es tracta d'un recurs molt poc invasiu, cosa que resulta en una millora per al tractament del pacient.
  • Més visual: de gran funcionalitat per a l'especialista, però també per al pacient. El resultat obtingut és visible i manipulable en pantalla, podent conèixer el cas i explicar alhora al pacient les seves possibles opcions.
  • Menys error: encara que sigui menys invasiu i més ràpid, no significa que sigui menys precís, sinó més aviat el contrari. Obtenim imatges precises, amb mesures al detall que ens permeten prendre les millors decisions.

Aplicació en ortodòncies

L'escàner intraoral Trios3 potència enormement les capacitats del ortodoncista. A través de la seva precisió 3D, ens permet una major capacitat en l'estudi, prevenció, diagnòstic i tractament de les estructures dento maxil·lofacials.

En aquest sentit, els pacients obtenen un millor creixement i desenvolupament de totes les seves peces. Això revoluciona especialment l'ortodòncia invisible Invisalign i les Carillas FirstFit®.

Invisalign, més ràpid que mai

Gràcies a la tecnologia 3D de l'escàner, podem obtenir una imatge fidedigna de l'estructura bucodental del pacient, en qüestió de minuts. Això ens permet enviar la imatge directament al centre Invisalign als EUA o Europa, perquè puguin produir al detall l'ortodòncia invisible del pacient.

Això es tradueix en una major rapidesa en el procés, s'escurcen els terminis d'espera i una gran precisió en el resultat.

Carillas FirstFit®, en la seva màxima capacitat

Com a especialistes en el disseny de somriures, el Trios3 es converteix en un gran aliat. Ens permet aconseguir el teu millor somriure, amb un remodelat de somriures al detall. La imatge 3D és tan precisa, que podem dur a terme els tractaments d'estètica dental amb un potencial mai vist.

Ja sigui en els tractaments més estètics, com la tècnica de tallat mínim, o en els tractaments amb carilles de composite, el nou escàner intraoral ens dóna una alta garantia de satisfacció en els resultats.

Esperem que tots pugueu gaudir d'aquesta nova eina i aconseguir els resultats que esteu desitjant.
Dra. María de la Sota

Dra. María de la Sota

Especialista en Implantologia i Endodòncia