Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Opinions dels nostres pacients sobre les carilles dentals

Publicat el 17/06/2019
Opinions dels nostres pacients sobre les carilles dentals

Les carilles dentals es troben actualment dins els tractaments dentals estètics més sol·licitats. El motiu del seu èxit és molt senzill: Les carilles dentals ens presenten la solució més fàcil i ràpida per lluir un somriure radiant.

L'objectiu principal d'aquest tractament és el d'aconseguir la màxima naturalitat i estètica de les peces dentals, per a això, s'aplica a la superfície de la dent una làmina fina de porcellana o composite de cara a aconseguir la forma i el color desitjats al mateix temps qual es corregeixen les dents apinyades (quan sigui el cas).

Aquest tractament és perfecte per a dents afectades per petites imperfeccions. Desalineacions, apinyament, taques o petites fractures. A més de solucionar problemes d'estètica dental, les carilles dentals són ideals per a:

  • Allargar les dents desgastades amb el temps o per bruxisme
  • Solucionar els espais entre dents i alinear dents distorsionats
  • Blanquejar les peces dentals amb carilles de colors clars

Però què opinen els nostres pacients de les carilles dentals? Parlar de les opinions de les facetes dentals pot ser la forma ideal per fer-se una idea general de les avantatges d'aquest tractament d'estètica dental.

A continuació, hem preparat per a tu una llista dels avantatges de les facetes més destacades pels nostres pacients. No et perdis detall!

Opinions i avantatges de les facetes dentals

  • Molt duradores en el temps. Aproximadament 10 anys. A més, el color es manté igual amb el pas dels anys.
  • És de molt fàcil aplicació, no fa mal i deixa un somriure perfecte
  • És fàcil de mantenir a través d'una bona higiene oral
  • No causa molèsties a les genives
  • Les sessions a la clínica dental són poc invasives
  • Resistents a l'abrasió

La gran majoria de pacients que porten carilles dentals es mostren molt satisfets amb la seva elecció. L'aplicació de les facetes és senzilla i molt poc invasiva, deixa les dents com a nous i, a més, són tan fines que amb prou feines es noten.

Estàs pensant a recuperar el teu somriure amb un tractament de carilles dentals? Demana cita a la nostra consulta a Barcelona a través del nostre formulari de contacte o truca'ns al 93 451 03 86, et garantim que el teu satisfacció i la teva salut serà sempre la nostra prioritat.