Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Ortodòncia invisible INVISALIGN

Publicat el 24/05/2016
Ortodòncia invisible INVISALIGN

Aquest mes us volem parlar d'un mètode d'ortodòncia revolucionari que cada dia està més de moda i que realitzem a la nostra clínica dental de Barcelona. Cada setmana resoldrem una sèrie de preguntes freqüents davant aquest nou sistema d'ortodòncia. Som-hi!

Què és Invisalign?

Invisalign és una tècnica d'ortodòncia mitjançant la qual per mitjà d'uns alineadors pràcticament invisibles s'aconsegueix corregir la posició de les seves dents i aconseguir el somriure amb el qual sempre va somiar. Mitjançant l'ús de tecnologia d'imatges digitals 3D, es realitza una representació de tot el pla de tractament en funció de la prescripció del seu ORTODONCISTA ESPECIALITZAT I FORMAT A INVISALIGN, des de la posició inicial de les seves dents fins a la posició final desitjada. A partir d'aquí, es fabriquen a mida de les seves dents una sèrie d'alineadors transparents per moure les seves dents poc a poc. Aquests alineadors invisibles es porten durant dues setmanes abans de reemplaçar-los pels següents de la sèrie, i mouen les dents gradualment fins arribar a la posició final desitjada. El temps de tractament Invisalign el determinarà el seu ORTODONCISTA en funció de les seves necessitats.

Quins beneficis aporta Invisalign?

Els alineadors d'Invisalign són transparents. Ningú no notarà que vostè porta posats perquè aquests són pràcticament invisibles, el que fa que Invisalign s'adapti sense problemes al seu estil de vida i a la seva relació diària amb els altres.

Els alineadors Invisalign són extraïbles. A diferència del que passa amb altres tipus d'aparells com els fixos metàl·lics, amb aquesta tècnica d'ortodòncia invisible gaudirà de la flexibilitat de menjar i beure el que vulgui durant el tractament amb només treure els alineadors invisibles. També pot treure-se'ls per raspallar-se les dents i utilitzar fil dental com faria normalment per evitar l'halitosi i mantenir una higiene bucal adequada.

A diferència dels aparells fixos tradicionals, no hi ha brackets metàl·lics ni filferros. Això vol dir que, en la majoria dels casos, ha de passar menys temps a la consulta del seu especialista en ortodòncia perquè se li facin ajustos necessaris durant el tractament.

Finalment, Invisalign li permet veure els seus resultats i pla de tractament virtuals fins i tot abans de començar el tractament, de manera que pot veure l'aspecte que s'espera que tinguin les seves dents per quan acabi el tractament.

Quant costa Invisalign?

Com en el cas d'altres tractaments d'ortodòncia, el cost d'Invisalign depèn de la complexitat del seu cas i de la durada del tractament. El seu especialista en ortodòncia és l'únic que pot determinar el cost del tractament. El convidem a que es passi per la nostra clínica i li donarem un pressupost a la seva mida.