Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Categoría: Ortodòncia a Barcelona

Ortodòncia invisible lingual

L'ortodòncia invisible lingual busca la correcció de la posició de les anomalies detectades per mitjà d'aparells dentals col·locats a la cara interna de les dents.

Ortodòncia invisible lingual
Ortodòncia invisible lingual

Avantatges de l'ortodòncia lingual

  • Aplicacions adherides a la cara lingual de les dents.
  • No es veuen.
  • El pacient triga de 5 a 12 dies en acostumar-se.
  • No ocasionen danys ni molèsties a llavis ni galtes ja que van per darrere.
  • És un estil molt adequat per a aquelles persones a les que el tema estètic és molt important i no vol que es vegi l'ortodòncia.
Ortodòncia invisible lingual

Com funciona l'ortodòncia invisible lingual

Aquesta tècnica precisa d'una fabricació a mida d'uns brackets per a cada pacient que posteriorment s'adhereixen a la cara lingual de les dents, després tots s'uneixen a través d'un filferro que no s'aprecia a la vista de altres persones.

Permet valorar l'evolució del pacient amb pressió ja que al no existeix cap additament visible. Per la cara externa de la dent s'aprecia perfectament els moviments que es van realitzant.
Ortodòncia invisible lingual

Altres serveis dentals

Ortodòncia Infantil

Amb una revisió a temps, es poden evitar tractaments d'ortodòncia més invasius en el futur, la infància és el moment ideal per actuar de forma precoç i evitar futurs problemes dentals.

Ortodòncia fixa

L'ortodòncia fixa (brackets) són elements resistents i eficaços que s'adhereixen a les dents i per mitjà d'uns arcs el•líptics i uns lligams es transmet força a les dents.

Ortodòncia Invisalign

La innovadora ortodòncia invisible invisalign corregeix la posició de les dents mitjançant alineadors transparents, extraïbles i fets a mida per a cada pacient. Deixa enrere els brackets metàl·lics i gaudeix de l'últim en salut dental.