Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

¿Per a què serveix un irrigador dental?

Publicat el 30/10/2016
¿Per a què serveix un irrigador dental?

Un cop acabada tota la neteja bucal tradicional: raspallat, esbandida bucal, raspallat interproximal, cintes i sedes, és recomanable fer servir l'irrigador bucal, de fàcil utilització, que et permetrà arribar on els fils dentals i els raspalls interproximals no arriben, obtenint una boca molta més acurada i una adequada higiene bucal.
El regadiu dental simplement empra un aparell (usualment elèctric) per forçar un afinat raig polsant d'aigua tèbia, a l'interior dels espais entre les dents i les genives.

L'irrigador dental és un aparell de fàcil ús que t'ajudarà especialment a:

- Eliminar bacteris i els tòxics derivats, diluint, dispersant i expulsant-los de la teva boca.

- Fer massatges i reafirmar les genives.

- Netejar eficaçment les bandes, casquets, filferros d'ortodòncia, així com corones, ponts i implants. Ajuda a netejar zones de difícil accés

 Els irrigadors NO són un substitut del raspallat

Són un plus per obtenir una neteja màxima, ja que es pot arribar on els altres aparells de neteja no arriben.

fàcil ús

El regadiu és molt més fàcil d'emprar que el fil dental, no interromp la circulació en els seus dits, i per si fos poc, és fàcil i divertida perquè els nens la facin servir.

Aquesta neteja salvavides no només és satisfactòria, sinó que l'aplicar-la diàriament t'ajudarà a conservar les teves dents naturals molt més temps, a evitar cirurgia de les genives.