Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Perquè la meva boca rebutja l'implant dental?

Publicat el 28/02/2017
Perquè la meva boca rebutja l'implant dental?
La col·locació d'un implant dental és la millor solució quan hi ha la pèrdua d'una o diverses dents, però en molt poques ocasions, l'implant dental pot ser rebutjat. Per què passa això? Primer de tot, cal comentar que aquesta situació se sol donar en menys d'un 1% dels pacients de la clínica dental Casanova 25.

Les causes més freqüents on un pacient rebutja un implant dental són: 

Tabac: els pacients fumadors si no canvien l'hàbit, tenen més possibilitats de patir complicacions d'oseointegració en els implants dentals i amb això el rebuig del mateix.
Manca d'os: Alguns pacients tenen poc os i per a això es necessita recórrer a l'empelt d'os. En certes ocasions, hi ha una mala planificació per part de l'odontòleg a no preveure que el pacient té poc os en el lloc que s'ha de col·locar un implant dental.
Diabetis: Pacients que pateixen aquest tipus de malalties tenen més possibilitats de patir el rebuig implant dental.
Mals hàbits com la higiene: Els pacients que no tinguin cura de la seva salut bucal així com malalties periodontals.

Quins són els símptomes del rebuig d'un implant dental?

Si el pacient segueix les recomanacions del cirurgià maxil·lofacial o implantòleg, l'implant dental durarà molts anys, però si no se segueix correctament, ens podem trobar amb la situació del rebuig de l'implant dental. Com saber si un implant dental és rebutjat?

• Mobilitat dels implants dentals.
• Molèsties en pressionar l'implant dental.
• Infecció voltant de l'implant dental: pus, enrogiment i dolor.
• Petites molèsties a la geniva.
Si t'has col·locat un implant dental i tens algun o altre símptoma dels comentats anteriorment, crida immediatament l'odontòleg.

Si necessites col·locar un implant dental i tens dubtes, posa't en contacte amb la clínica dental Casanova25 i demana una cita amb el Dr. Pol Biosca i amb la Dra. Maria de la Sota.