Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Placa anti roncs

Publicat el 07/02/2016
Placa anti roncs

VOLS DEIXAR DE RONCAR? Llavors has de llegir aquest article

Què és el ronc primari?

El ronc primari és el més molest. El ronc és primari quan el pas de l'aire fa vibrar la laringe. Aquest tipus de ronc és molt molest, sobretot per a l'acompanyant de qui el pateix. També hi ha un altre tipus de ronc, el profund, que ha de ser diagnosticat en una unitat de la son.

Algunes persones no respiren bé quan estan tombades.

Durant el dia estem en una postura alçada que afavoreix una posició adequada perquè passi l'aire de forma correcta. No obstant això, quan ens estirem la mandíbula i la llengua es relaxen. En aquesta posició posterior alguns pacients tenen dificultat perquè passi l'aire.

Dormir amb una fèrula d'avançament acaba amb els roncs.

El ronc primari pot pal·liar utilitzant una fèrula d'avançament. Aquesta placa anti roncs fa avançar la mandíbula de manera que obre la via aèria durant la fase de la son perquè pugui passar l'aire perfectament sense que produeixi una vibració a la laringe i eliminant el ronc.

La fèrula porta la mandíbula a una posició avançada.

La placa anti roncs es col·loca la mandíbula en una posició una mica més avançada. D'aquesta manera s'obre la via aèria i es mitiga el ronc.