Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Por al dentista

Publicat el 30/01/2017
Por al dentista

Quantes vegades has escoltat a algú dir: "No vaig al dentista des de fa anys perquè tinc por" o "només de pensar que he d'anar al dentista m'entra pànic"?

Molts professionals del sector ens hem trobat amb pacients que ens han visitat i ens han comentat que ens tenen por, i per això, han deixat de realitzar les visites periòdiques en les que realitzem les seves revisions. 

Com superar o perdre la por al dentista?

Des de fa temps, a la clínica dental Casanova25 implementem la solució perfecta perquè tots aquells pacients puguin perdre la por al dentista. Per aconseguir-ho, es fa a través d'un tractament anomenat "sedació conscient". Aquesta tècnica és realitzada per un metge anestesista titulat, que mitjançant l'administració de certs fàrmacs aconsegueix disminuir el grau de consciència del pacient de tal manera que aconsegueix relaxar-lo i en moltes ocasions permet que aquest tipus de pacient pugui ser tractat a la nostra clínica dental.

Durant la sedació, el pacient està en tot moment despert però relaxat i és capaç de respirar per si sol. Un cop acabada la visita amb el dentista, el pacient pot tornar a casa sense cap tipus de problema, ja que la tècnica es realitza de forma ambulatòria.

Quin tipus de pacients necessiten la tècnica de "sedació conscient"?

Totes aquelles persones que poden optar al tractament són:

  1. Pacients amb molta por al dentista
  2. Pacients amb alguna mena de discapacitat
  3. Pacients que s'han realitzar un tractament de llarga durada i volen trobar-se relaxats o en una situació de confort, com per exemple, la col·locació d'implants dentals.
  4. Aquells pacients que vulguin realitzar un tractament en tan sols un dia. En general, són pacients que no tenen ni fòbies ni pors, però que tenen molt poc temps i necessiten realitzar-ho tot en una mateixa visita. Cal comentar que aquest tipus de situacions cal valorar-les i determinar si és factible o no fer-ho.

Si tens por al dentista però necessites fer una visita a l'odontòleg, amb la sedació conscient podràs anar sense cap tipus de problema. Demana una visita i t'informarem.