Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Categoría: Implants dentals a Barcelona

Pròtesis híbrides sobre implants

Les pròtesis híbrides tenen com a objectiu rehabilitar arcades completes edéntules. Requereixen la prèvia col·locació de sis implants en cada maxil·lar. La pròtesi en la seva part externa porta una estructura metàl•lica ideada que uneix tots els implants mitjançant uns cargols. I sobre l'estructura metàl·lica es munta unes dents de material acrílic sobre una resina rosa.

La pròtesi va cargolada als implants sense la possibilitat que el pacient se li pugui retirar. És una pròtesi amb un alt valor estètic i també genera seguretat ja que el pacient no se la pot moure ni retirar.

Pròtesis híbrides sobre implants
Pròtesis híbrides sobre implants

Avantatges de les pròtesis híbrides

  • Suposen un plus de comoditat per al pacient ja que és una pròtesi fixa cargolada de metall resina.
  • Excel·lent impacte estètic, ja que es recuperen línies facials en casos de pèrdues severes de la vora alveolar.
  • Aquestes pròtesis inclouen una estructura metàl·lica interna i resina que simulen les genives.
  • Aquesta resina absorbeix part de l'impacte oclusal quan el pacient mastega.
  • Actua com part intermèdia entre dents i estructura metàl·lica.
  • Tant la resina acrílica com les dents es poden reparar davant de qualsevol fractura sent molt menor el cost de la reparació que en el cas d'una pròtesi de porcellana fixa cargolada.
  • La pròtesi hibrida és molt més econòmica que una rehabilitació amb implants i porcellana o zirconi. Ja que incorpora resina en lloc de porcellana o zirconi.
  • Són pròtesis cargolades fixes així que el pacient es sentirà sent segur i còmode. A més a més, només les pot retirar l'especialista en la seva revisió anual.

Altres serveis dentals

Cigomáticos i pterigoideos

Aquests implants zigomàtics i pterigoideos són dos tipus d'implants dentals que s'utilitzen quan el pacient mostra una quantitat o qualitat d'os insuficient per ancorar implants de dimensions normals.

All on 4 i All on 6

Aquests implants All on 4/6 aporten als pacients menys despesa i més confort i una col·locació de forma immediata i la rehabilitació de totes les dents.