Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Quan cal posar implants zigomàtics

Publicat el 29/11/2018
Quan cal posar implants zigomàtics

Els implants zigomàtics són un tipus d'implants dentals ideals per a totes aquelles persones que necessiten col·locar una peça dental però tenen poc os maxil·lar.

La mida de l'implant zigomàtic és el més llarg de tots els diferents tipus implants dentals, ja que és l'únic implant que va ancorat al pòmul, per això, cal que sigui tan llarg.

Quins avantatges té col·locar implants zigomàtics?

Una de les principals avantatges que té col·locar implants zigomàtics en pacients amb poc os maxil·lar és que es redueix el temps d'intervenció així com de recuperació o molèsties sorgides després de l'operació.

Els implants zigomàtics es col·loquen habitualment en pacients que tenen poc os maxil·lar degut, principalment, per portar dentadura postissa. Per això, gràcies a la col·locació, aquests pacients recuperen la seva vida ràpidament oblidant-se que porten un implant.

En relació a l'avantatge anterior, gràcies a aquests implants no cal realitzar el procés de oseointegració, en altres paraules, reconstruir l'os maxil·lar.

Diferències entre els implants zigomàtics i implants convencionals

Les principals diferències entre els implants convencionals i zigomàtics són la mida, diàmetre i angulacions específiques.

Però ... En quins casos són recomanables els implants zigomàtics i angulats?

En els casos de pacients en els que en el maxil·lar superior ha ocorregut una pèrdua massiva de dents i de l'os que els envolta, i on no és possible col·locar els implants convencionals, la solució més eficient per poder portar una pròtesi fixa superior són els Implants zigomàtics.

Aquesta tècnica avançada consisteix a col·locar els implants en l'os del pòmul per eliminar la necessitat d'implants amb empelts ossis, els períodes de tractament s'allarguen més d'un any i, per tant, simplificar el tractament i sobretot escurçar temps. Aquest os, a diferència dels que envolten les dents, no queda afectat per malalties periodontals ni per la pèrdua de dents. En 24 hores el pacient porta el seu pròtesi fixa superior col·locada i pot portar una vida normal en menys d'una setmana.

Si vols col·locar un implant zigomàtic, demana una visita amb el nostre especialista de la clínica dental Casanova 25 de Barcelona. Estarem encantats d'atendre't!