Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Quant de temps dura l'àcid hialurònic als meus llavis?

07-05-2018
Quant de temps dura l'àcid hialurònic als meus llavis?

Aquests serveis són tractaments estètics facials com l'aplicació d'àcid hialurònic en llavis o rostre, eliminar les taques del sol o les cicatrius de l'acne amb el tractament peeling facial o rejovenir, tonificar i reafirmar la pell del coll, cara i escot amb la mesoteràpia facial.

El tractament d'estètica facial més sol·licitat a la nostra clínica Casanova25 és l'àcid hialurònic. Aquest component meravellós i res invasiu és molt utilitzat en cosmètica, tractaments de bellesa i en la curació de malalties de l'articulació, com pot ser l'artritis.

Una de les preguntes que més freqüentment ens fan els pacients sobre el tractament de l'àcid hialurònic és la durada, és a dir, els resultats obtinguts quant temps duren. I aquí sempre responem: depèn. Ja que no és el mateix aplicar àcid hialurònic de densitat fina que de densitat espessa i sempre segons les necessitats del pacient.

Per exemple, si el pacient té unes petites arrugues superficials i molt subtils, sempre aconsellem aplicar àcid hialurònic de densitat fina on els resultats poden durar entre 4-6 mesos. En canvi, si el pacient és fumador i vol eliminar les arrugues típiques que surten al voltant dels llavis, aquí aconsellem aplicar àcid hialurònic de densitat espessa, on els resultats duraran entre 8 i 10 mesos.

Per aquest motiu, no és aconsellable dir ràpidament la durada del tractament de l'àcid hialurònic en llavis o cara a causa de la densitat de l'aplicació.

Si estàs interessada en el tractament d'àcid hialurònic, pots sol·licitar una visita amb el nostre especialista de Casanova25 Barcelona.

La nostra clínica dental compleix amb tots els protocols establerts pel Consell de dentistes i de l'COEC per fer front a la COVID-19

Tancar