Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Quant de temps dura l'àcid hialurònic als meus llavis?

Publicat el 07/05/2018
Quant de temps dura l'àcid hialurònic als meus llavis?

Aquests serveis són tractaments estètics facials com l'aplicació d'àcid hialurònic en llavis o rostre, eliminar les taques del sol o les cicatrius de l'acne amb el tractament peeling facial o rejovenir, tonificar i reafirmar la pell del coll, cara i escot amb la mesoteràpia facial.

El tractament d'estètica facial més sol·licitat a la nostra clínica Casanova25 és l'àcid hialurònic. Aquest component meravellós i res invasiu és molt utilitzat en cosmètica, tractaments de bellesa i en la curació de malalties de l'articulació, com pot ser l'artritis.

Una de les preguntes que més freqüentment ens fan els pacients sobre el tractament de l'àcid hialurònic és la durada, és a dir, els resultats obtinguts quant temps duren. I aquí sempre responem: depèn. Ja que no és el mateix aplicar àcid hialurònic de densitat fina que de densitat espessa i sempre segons les necessitats del pacient.

Per exemple, si el pacient té unes petites arrugues superficials i molt subtils, sempre aconsellem aplicar àcid hialurònic de densitat fina on els resultats poden durar entre 4-6 mesos. En canvi, si el pacient és fumador i vol eliminar les arrugues típiques que surten al voltant dels llavis, aquí aconsellem aplicar àcid hialurònic de densitat espessa, on els resultats duraran entre 8 i 10 mesos.

Per aquest motiu, no és aconsellable dir ràpidament la durada del tractament de l'àcid hialurònic en llavis o cara a causa de la densitat de l'aplicació.

Si estàs interessada en el tractament d'àcid hialurònic, pots sol·licitar una visita amb el nostre especialista de Casanova25 Barcelona.