Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Quants implants dentals he de col·locar-me?

29-04-2016
Quants implants dentals he de col·locar-me?

Quants implants dentals he de posar-me? Aquesta és una pregunta que sovint han de respondre els dentistes de la nostra clínica dental de Barcelona als pacients que ens visiten, i és per això que volem compartir la resposta també amb els lectors del nostre web:

  • Si vas perdre només una dent, o un queixal, la resposta és: NOMÉS UN IMPLANT DENTAL.
  • Si vas perdre dues dents que estan junts, la resposta és DOS IMPLANTS DENTALS
  • Si vas perdre tres dents contigus, es poden posar dos implants dentals als extrems i fer un pont de tres corones sobre dos implants o si hi ha poc os, cal posar tres implants i tres corones sobre els tres implants, dependrà de la qualitat d'os del pacient.
  • Si vas perdre quatre dents contigües, habitualment amb dos o tres implants dentals és suficient per suportar quatre dents.
  • Si vas perdre totes les dents d'un maxil·lar, dependrà de si parlem del maxil·lar superior o inferior, i de si es vol una pròtesi fixa o removible:

A maxil·lar superior: si es vol pròtesi fixa de porcellana es necessiten mínim 8 implants. En canvi, si es vol una pròtesi fixa de resina (pròtesis híbrida) es necessiten mínim 6 implants. Finalment si es prefereix una pròtesi removible (sobredentadura) es necessiten mínim 4 implants

A maxil·lar inferior: si es vol pròtesi fixa de porcellana es necessiten mínim 8 implants. Si es prefereix una pròtesi fixa de resina (híbrides), es necessiten mínim 6 implants. I si s'opta per una pròtesi removible (sobredentadura), es necessiten mínim 2 implants.

En el proper article aprofundirem sobre les diferències entre implants amb pròtesi fixa, híbrida o removible. Estigues atent! Per ara esperem que aquest article sobre quants implants has de col·locar en cada cas t'hagi estat útil.

La nostra clínica dental compleix amb tots els protocols establerts pel Consell de dentistes i de l'COEC per fer front a la COVID-19

Tancar