Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Quants implants dentals he de col·locar-me?

Publicat el 29/04/2016
Quants implants dentals he de col·locar-me?

Quants implants dentals he de posar-me? Aquesta és una pregunta que sovint han de respondre els dentistes de la nostra clínica dental de Barcelona als pacients que ens visiten, i és per això que volem compartir la resposta també amb els lectors del nostre web:

  • Si vas perdre només una dent, o un queixal, la resposta és: NOMÉS UN IMPLANT DENTAL.
  • Si vas perdre dues dents que estan junts, la resposta és DOS IMPLANTS DENTALS
  • Si vas perdre tres dents contigus, es poden posar dos implants dentals als extrems i fer un pont de tres corones sobre dos implants o si hi ha poc os, cal posar tres implants i tres corones sobre els tres implants, dependrà de la qualitat d'os del pacient.
  • Si vas perdre quatre dents contigües, habitualment amb dos o tres implants dentals és suficient per suportar quatre dents.
  • Si vas perdre totes les dents d'un maxil·lar, dependrà de si parlem del maxil·lar superior o inferior, i de si es vol una pròtesi fixa o removible:

A maxil·lar superior: si es vol pròtesi fixa de porcellana es necessiten mínim 8 implants. En canvi, si es vol una pròtesi fixa de resina (pròtesis híbrida) es necessiten mínim 6 implants. Finalment si es prefereix una pròtesi removible (sobredentadura) es necessiten mínim 4 implants

A maxil·lar inferior: si es vol pròtesi fixa de porcellana es necessiten mínim 8 implants. Si es prefereix una pròtesi fixa de resina (híbrides), es necessiten mínim 6 implants. I si s'opta per una pròtesi removible (sobredentadura), es necessiten mínim 2 implants.

En el proper article aprofundirem sobre les diferències entre implants amb pròtesi fixa, híbrida o removible. Estigues atent! Per ara esperem que aquest article sobre quants implants has de col·locar en cada cas t'hagi estat útil.